Obsluha na svatbu

Ahoj, prosim jak jste resili obsluhu na svatbe, ktera se nekona v restauraci? Jidlo nam zajisti cateringova firma, ta se postará o obsluhu jidla. Piti si zajišťujeme sami. Mame nechat piti bez obsluhy, ze by si kazdy vzal sam co chce? Neni to hloupy? Nebo mate prosim tipy kde sehnat cloveka pouze na roznos piti a odmyvani skla?
Odpovědět
Ahoj, taky máme zajištěny catering na svatbu. Pití bude prostě samoobsluha s tím, že jsem domluveni s cateringem, že bude pomývat sklo :)
Odpovědět
@veronika96 ahoj, mate to treba vyreseny nejakyma cedulkama kde co najdou? Nebo jak to date hostum vedet aby si brali sami? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Řekl bych jim to na konci proslovu třeba, díky že jste přišly, támhle je pití, berte si co hrdlo ráčí :) Nějaká ta tématická cedulka taky neuškodí, ale spíš bych to bral jako dekoraci, než že je to nutný :)
Odpovědět
@xmarta1 ještě to vyřešené nemáme :D Ale asi udělám dva menší stoly a napíšu nad to. Samoobslužný ne/alko bar :)
Odpovědět
@veronika96 Nad tim jsem taky uvazovala, ale vzhledem k tomu, ze mame svatbu v lete, tak jsem si zase rikala, ze by bylo vse teple..
Odpovědět
@xmarta1 to my taky. Vůbec mi to nedošlo 😀😀😀 Děkuji. Tak to asi nějakou malou lednici, takovou tu prosklenou. Máme v rodině, tajze si ji půjčím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?