Obřad ve 14,30 - jak naplánovat raut?!?

Ahoj, byli jsme na schuzce na miste nasi svatby. Bude tam 30lidi- jen kamaradi. Vse na jednom miste venku. Mame naplanovat cca harmonogram dne a zasekli jsme se s pritelem na jidle 😀 misto je vzdaleno od vsech domovu cca 30min, obrad planujeme 14,30.. tudiz lidi se naobedvaji doma rekneme kolem 12,30-13h. Dojedou ve 14h, na miste bude piti a jednohubky. Po obradu - to jest 15h bych to videla na kafe a sladky (dort, sladky bar) a pak se pudem fotit. Oni budou mit hry typu petanque, ubytuji se apod. A ted ten problem- kdy dat raut? Bude vetsina gril- zelenina masa syry. V 17h? Nebo pozdejc? Bude to v pulce cervna takze pocitam s vedrem..jedine co na svatbe fakt nechci je mit hladove svatebcany- reknete zkusenosti prosim :) diky
Odpovědět
Já bych dala raut hned v 16:00, máš lidi, který třeba nejsou na sladký jídlo a nebo nemusí studený.
Odpovědět
Obřad ve 14hod,raut cca od 15hod s tim,ze po obradu se jdeme hned fotit a lidi co budou "zdokumentovani" muzou odchazet jist a pit a my je dozeneme po nasem foceni.
Odpovědět
@simsamsim my máme obřad ve 14.00, ale počítáme s focením se svatebčany hned po obřadu a následně se přesuneme na jídlo. Aby byl nějaký slavnostní začátek, zvolili jsme pouze polívku a hned potom se rozběhne raut. Jídlo nebude vše najednou, bude se doplňovat postupně... A začátek máme plánovaný 15.30 - 16.00 :)
Odpovědět
Teda, to jste mě překvapily.. =-) nenapadlo by mě to dát tak brzo :-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušenosti doporučuji po obřadě udělat přípitek, proslov, káva a dort a hned potom nabídnout hostům něco studeného, např. obložené mísy, chlebíčky, kanapky, ovoce, zelenina. Teplá jídla až od 18ti hodin. Pokud bude vedro, dříve se teplé jíst nebude.
Odpovědět
@kvetaszenkova díky, takhle bych to nějak viděla.. právě díky tomu teplu bych viděla gril až po té půl 6 někdy, jídla bude dost i když studené
Odpovědět
Měli jsme svatbu teď v pátek, obřad také od 14:00, po focení se svatebčany klasika rozbití talíře, poté přípitky a zahájení rautu ca. 15:30 - tam na výběr polévka, svíčková, losos, grilovaná zelenina, miniřízečky a lehký salát, k tomu už nějaké zákusky, obložené talíře. Vedro bylo a stejně si plno lidí dalo polévku a i tu svíčkovou ;) navečer jsme měli zase jiné dobroty. Dort jsme krájeli nějak po půl6 a dali si ho skoro všichni :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?