Obřad od 13:00 aneb jak naplánovat svatební den?

Profilova fotka
Máme naplánovaný obřad od 13:00, oběd od 15:00. Svatba je v červnu. Vůbec nedokážu odhadnout, jak den naplánovat. Jedná se hlavně o focení nevěsty s ženichem. Myslela jsem si, že to stihneme po obřadě, než se pojede na oběd, ale asi těžko. Zase focení po obědě mi přijde taky dost pozdě, netuším jak dlouho může trvat oběd? Je ještě dobré světlo kolem páté hodiny? Máte některá z Vás podobný časový plán? Jsem z toho plánování zoufalá. Díky za reakce a krásný den zamilovaných! Zin
Odpovědět
Také máme obřad ve 13.00. A co se týče fotek.. Zeptáme se fotografa, kdy by bylo focení nejlepší a budeme se řídit podle toho :-) Necháme si poradit, kdy je nejlepší světlo a tak a podle toho doplánujeme zbytek :-)
Odpovědět
My budeme mít taky obřad v 13 a zatím hrubý plán je rychlé focení na zámku, jedna hromadná všichni, pak pár fotek jenom my, ale ne hodinové focení, pak odjezd na oběd, který bude cca od 15 a po obědě budeme dofocovat fotky jak jenom my novomanželé, tak různé skupinky.. Nerada bych měla focení před obřadem, protože bych chtěla být utajená nevěsta.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bzuck Přesně tak jsem to nakonec vymyslela. Naivně jsem si myslela, že stihneme focení mezi obřadem o obědem, ale byl by to zbytečný stres. Takhle budeme mít v 15:00 oběd a v 16:00 se pojedeme fotit. V 19:00 pak bude první tanec novomanželů a začne zábava :)
Odpovědět
@zinnie Já se ponaučila loni na svatbě kamarádky.. Měli obřad ve dvě, ale byl skluz, takže začal někdy ve 14:20.. Skončili jsme cca ve tři, focení všech dohromady, skupinky s novomanžely, skupinky sami.. V pět byl plánovaný oběd/večeře a jedlo se až někdy v 17:30-45.. :/ nám to bylo jedno, my si v mezičase, kdy novomanželé dělali fotky, sjeli domu, občerstvili se a odpočinuli si, ale lidi, co neměli kam jít, byli už pak fakt hladoví a utahaný.. Proto bych to udělala takhle.. Po obřadu velké společné a pár fotek nás dvou na zámku, pak úprk na jídlo a až budou všichni spokojení a najezení, tak se odjedeme fotit my, někam za humna.. A mně osobně se líbí spíš odpolední/podvečerní fotky, než polední.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad v 13:00 v cervnu. A planujem ve 13 obrad ten bude pry travat 25minut rikali plus gratulace a foto s rodinou a par skupinek a pak privitani a obed tak 14 mame to vse na jednom miste. Pak obed pocitam tak hodinu hodinu a pul pak nakrojime dortik a pojedem se fotit a hoste si daji kavicku a dort a budou odpocivat a my se odfotime pocitam tak v 15:30 max. Pry v cervnu uz je dlouhy den. A foceni tak hodku a pul max 2. Pak po 17 hodine pustime balonky a pak hodim kytku. A tak od 18 asi dame prvni tanec a tak od 19 rautik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Takém mám obřad ve 13.00 a plánuji to následovně: 8.00 budíček a poslední sex za svobodna 9.00 snídaně + bazén nebo masáž, ještě v tom nemám jasno, možná ještě vyhraje vířivka 11.00 malá sváča + přípravy + dvojitá whisky s ledem a kubánská doutníček 13.00 obřad 13.30 focení 14.00 oběd 15.00 výlet parníkem 17.00 drobné občerstvení a alkohol a pak už to nechávám free zda vířivku nebo jiné welness bude to svatba ve čtyřech, takže trochu jiný řád
Odpovědět
@zinnie v červnu bývá vidět až do desíti večer. Nejlepší fotky budou před západem slunce, takže focení od pěti je značka ideál.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?