Oběd s ne úplnou rodinou

Profilova fotka
Prosím o Váš pohled nebo jak jste to dělaly vy.plánujeme svatbu o cca 50 lidi. Svatební obřad klasika přijdou všichni. Ale oběd... Já sem myslela,že bychom šli na oběd jen blízká rodina tj.bez tet,strýčků, bratranců a sestřenic. Docela jsem tím narazila u rodičů, že je to blbe, aby jsme je tam nevzali. Uznávám na jednu stranu ano,ale na druhou stranu při počtu kolik jich celkem je bychom ušetřili půlku peněz,která by se nám hodila jinde při našem rozpočtu. Jak jste to měly vy? Myslíte, že je to opravdu hrozná tragédie je nepozvat na oběd? Večer by byla zábava všichni a kamarádi
Odpovědět
@annytt my jsme zvali vsechny na vsechno. Kdybych nemela na to, abych pozvala vsechny na vsechno, tak proste nebudu zvat tolik lidi nebo nebudu delat svatbu s obedem. Ja bych to proste svym hostum neudelala.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozvi min lidi a problem vyresen. Nebo udelej raut,ktery treba vyjde levnejs.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak mám pozvat min lidi. Přece nevynechám nějake tety a strejdy Přítel jich má opravdu moc
Odpovědět
@annytt co vynechat obed? Nebo pockat, az si dosetrite? Zvolit levnejsi alternativu jidla, satu, prostor apod.?
Odpovědět
@annytt A ty je třeba znáš, že je chcete všechny na svatbě? Stýká se vůbec s nimi přítel? Jinak za mě buďto všichni na všechno (tzn. oběd i raut) a nebo udělat jen raut pro všechny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano znám je všechny. Achjo tohle bude problém :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nějak mám stejný problém, když spočítám to nejbližší příbuzenstvo vč. tetiček a strýčku + sestřenice, bratranci tak jsme na nějakejch 45lidech, samozřejmě je případný doprovod nutností....ale už jsem se smířila s tím, že je prostě musíme pozvat všechny takže hledám různé možnosti, kde ušetřit. I když, ve finále je to prostě tvoje svatba a nikdo (pokud nebudeš sama chtít) by ti do toho mluvit neměl. Mě už taky řikala tchýně jestli nechceme jen dva chody a že tohle je zbytečný a tamto je zbytečný, ale pořád si řikám, je to moje svatba a ne její. Pokud to zní trochu radikálně, tak se omlouvám :D
Odpovědět
@annytt Už to tu zaznělo v několika předchozích diskuzích. Udělejte si to hlavně podle sebe, podle svého vědomí a svědomí a všem to dopředu řekněte, ať s tím počítají. To, že je něco blbé nebo nezvyklé, neznamená že je to hned špatné a že to tak nemůže být. Může to být jakkoliv. Hlavně podle vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?