Oběd, grilovačka, obojí ?

Dobrý den, plánujeme svatbu v takovém stylu, že dopoledne si řekneme ano venku u baziliky společně s rodiči, svědky a sourozenci a poté by proběhlo focení, a zbytek rodiny by byl pozván do předem nachystaného, vyzdobeného kulturního domu, na pozdější hodinu, kde by se zapíjelo a jedlo formou rautu ( řízečky, prase, sladký, atd.). Myslíte že nebude "blbý" když zkrátka neproběhne ten klasický několikachodový oběd? Pak byla varianta, že jeden den bude obřad+oběd s nejbližšími a za 14 dní později zapíjení se všemi. Nebo stihnout obřad+ oběd + grilovačka v jeden den naráz ?! Nejsme na klasickou svatbu, zkrátka by jsme si rádi odbyli své ano někde na pěkném místě s nejbližšími a pak se zkrátka už neformálně dobře najedli a napili se zbytkem rodiny. Ted akorát přemýšlím jak to oznámit na oznámení, že se teda vezmeme ale na obřad nejsou zvaní ale na hostinu ano.....áchjo. Děkuji za odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Blbý to určitě není. Mně se to naopak líbí moc. Bez svíčkový i knedlíčkový polívky se normální člověk obejde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mame to take formou rautu :-). Odpadly dohady, ze je nekdo vegan, vegetarian, alergik na soju, laktozu, bilkovinu atd. :-D kazdy si vybere to, nac bude mit chut a nebude odporovat jeho "vire". :-D :-D Do pozvanky na raut napiste, ze je zvete na svatebni raut a oznamko s mistem a casem obradu nedavejte :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to náhodou docela fajn nápad :) Na pár svatbách jsem zažil raut bez hostiny a je to i pro hosty celkem příjemný. Nebo je pak zajímavá varianta udělat třeba jen polívku, přípitek, proslovy a pak pokračovat rautem. Rozdělit svatbu na dva dny se taky občas dělá... mě osobně to přijde jako dobrý nápad, ale určitě se najdou lidi, kterým se to líbit nebude, jakože už to "není opravdová svatba" apod. Hlavně by ale mělo záležet na vás jak vám se to bude nejvíc líbit :)
Odpovědět
Ahoj. My měly obřad ve 3 hodiny odpoledne se všema hostama. Společný focení a pak přesun na hostinu. Jelikož na oběd je podle mně v tu dobu pozdě, tak jsme měli jen proslovy, přípitek a společný guláš. A pak už rovnou raut. Takže za mně, bych ten oběd vynechala a rovnou udělala raut. Každý si dá na co má chuť. :D
Odpovědět
My máme obojí pro všechny :-D Obřad v 11, pak focení, společný servírovaný oběd a pak k večeru grilovačka. Plus mezi tím budou pořád chuťovky, chlebíčky atd. na mísách k dispozici. Ale nevidím problém v tom, udělat rovnou raut, také jsme to zvažovali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?