Oběd ano ne?

Plánujeme svatbu,která by měla být na chatě kde si budem chystat vše samy a bude velká grilovačka.To se budem přesouvat asi 5km od místa obřadu. A teď dilema jít po obřadu na oběd nebo bude stačit grilovačka? aby to nevypadalo bblě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych udělala hned grilovačku. Ušetříte a navíc nebudete muset rozdělovat hosty na ty, co jdou na hostinu a na ty ostatní, co se zatím musí nějak zabavit. My máme po obřadu také hned raut a oslavu :).
Odpovědět
@gabous91 ono to je rozumný akorát babička že bez oběda je to divný :-D . Tak rovnou na chatu na grilovačku a vyjde to levněji to je fakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eeta Já bych určitě šla jen do grilovačky :-) Přišlo by mi to divné, jít si někam sednout na oběd a potom na grilovačku. My jsme neměli tradiční oběd, ale jen společnou polévku a raut, babička to zvládne :-N Za mnou babička běhala u focení, ať už jdeme jíst, že už má hlad :-D
Odpovědět
Ono taky zalezi na tom, v kolik hodin ten obrad mate? Pokud dopoledne/v poledne, tak bych pak klidne na obed se vsemi hosty zasla a grilovani nechala az na podvecer. Pokud je obrad az odpoledne, tak bych pred nim klidne nachystala hostum par jednohubek, a po obradu dala uz grilovani.
Odpovědět
@lulu_84 to jeste nevim zatim je to zjistovani co a jak svatba bude az pristi rok
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@karlap proč faux paus? A proč zrovna lesbické?
Odpovědět
Profilova fotka
@eeta Nereagujte na ni, je to troll. Psala tu v noci nesmyslne prispevky do nekolika diskuzi. Musi mit smutny zivot.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme také neměli oběd, měli jsme celodenní raut i babičky a dědové byli spokojení a moc se jim to líbilo. Pokud měli hlad došli si pro jídlo, pití atd. :-) Za mě určitě ta grilovačka :-)
Odpovědět
@karolcvrk já si taky myslim že to nebude špatný. A co jste na tom rautu meli? Pokud se můžu zeptat :-)
Odpovědět
@krijola já si říkala,co to plácá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@eeta Měli jsme ho tedy dělaný od hotelu, ale byli tam různá masa i ryba. Rýži, čočku, brambory. Večer pak byl hamburger, grillovaná zelenina a masa. Celý den pak byli paštiky, řízečky, dipy, ovocné a zeleninové mísy, sýrové a šunkové mísy. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My meli obrad az v 15:00 a stejne jsme pak meli komplet hostinu a raut byl az vecer. Prijde mi to tak slavnostnejsi😊
Odpovědět
Také nemáme oběd, obřad ve 14 hodin a pak se hosté přesouvají na zahradu, kde se bude opíkat prase, grilovat stejky a další jídlo (saláty, řízečky a samozřejmě sladké) bude připraveno tam. Za mě super. Přijde mi to takové uvolněnější a nemusíš hosty dělit na dvě skupiny.
Odpovědět
Já jsem pro oběd, též mi to přijde slavnostnější. Byli jsme na svatbě, kde byl jen raut a grilování a když jsme po obřadu dorazili a připili si, tak se najednou tak mrtvě sedělo...jakože si člověk řekl - "teď má přijít ta společná polévka" a tak nějak nikdo nevěděl co a jak - prostě se nikdo nezvedl a nešel na jídlo.
Odpovědět
Prosím Vás a řešil tady někdo spor o oběd? Já už jsem z toho fakt na palici. Moje rodina i já oběd nechceme, Ustoupili jsme aspoň na předkrm a polévku, pak raut s příteli. Ale pro přítel a jeho rodinu je jen polévka divná. Podotýkám,že jídlo bude v 16h, A teď jako co...Mám si dupnout? Měl někdo něco podobného? Povzbudí mě i někdo, kdo měl stejný zážitek ;-)
Odpovědět
ahoj, my jsme měli obřad ve 3, po něm přípitek a raut do večera. Všichni spokojení. Mně to přijde lepší, že nemusím teď hned sedět a "povinně" jíst polívku atd., takto si všichni dali co a kdy chtěli a nestěžoval si nikdo. Za mě teda grilovačka jasná volba :)
Odpovědět
@martina_1987 no jasně raut byl můj první plán, ale potom, co se zvedla vlna odporu, jsem teda ustoupila na tu polévku, aby to bylo formálnější a když bude řeč, tak aby všichni hezky seděli,...no bez výsledku.... :-|
Odpovědět
@feliska je to svatba tebe a manžela... udělejte si to podle sebe :) Prostě se domluvte jak je to lepší pro vás a ostatní se to buď dozví, nebo uvidí na svatbě... nenechala bych se tlačit, kam nechceš :) Kor když si vše chystáte sami.. Držim palce a nedej se :)
Odpovědět
@feliska nejhorší je říkat ostatním jak to máš naplánovaný řekni jim ať se nechaj překvapit a hotovo...je to vaše svatba! Moje babička taky kafrá,že grilovačka se nehodí no už jí radši nic neříkám a je klid ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli polévku a raut a všichni v pohode
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně stejné dilema teď řeším... Na moc svatbách jme nebyli, tak si vůbec nevím rady, jak to zorganizovat. Obřad i slavnost po by byla v jedné vsi a přišlo mi právě divné, aby hosté za námi přijeli na obřad, pak jsme jim řekli, ať jedou domů, že si jdeme dát oběd a přijedou zase večer. Tak bych ráda, abychom se všichni přesunuli rovnou na zahradu. S tím, že my bychom se třeba ještě fotili, ale hosté už by si mohli dát něco k pití a tak. Jak jste tedy řešili takový raut? Dali jste společný přípitek? Co dort? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ykachnicka Ahoj, já jsem teď byla na svatbě, kde byl po obřadu místo oběda hned raut s grilovačkou a všichni si to moc pochvalovali. A přitom to byla svatba hlavně pro širší rodinu, takže tam byly všechny ty babičky, tetičky atd. a všichni to zvládli a byli spokojení. Přípitek byl ještě před začátkem rautu - sesedli jsme se ke stolům, slečna servírka nalila sekt a potom byly proslovy a přiťuknutí. Pak se teprve všichni zvedli a šli k rautovým stolům. Dort se krájel později, byl pro něj na zahradě extra stoleček, kolem kterého se všichni sešli a pak udělali docela spořádanou frontu na svůj kousek. Přišlo mi to organizačně fajn. Novomanželé se fotili až po dortu, vpodvečer, když bylo lepší světlo. A ještě jsem byla na svatbě, kde byl obřad až v podvečer a rodina se sešla k obědu ještě před obřadem, před příjezdem dalších hostů. To je sice trochu netradiční a nevěsta musela dávat pozor na šaty, ale taky to bylo fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@eeta ted jsem byla na svatbe, kde klasickej obed nebyl, ale zas je hezky na chvili vsechnx usadit a zklidnit pred vecerni zabavou, lidi si odfrknou. Takze kamoska mela jen polevku pro vsechny a pro kazdeho byla v malem kvetinacku pripravena brusinkova pastika a cerstvy chleb. Je fajn prijit z obradu a hned neco zakousnout. Lidi bejvaj od snidane uz hladovy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?