Nealkoholické víno

Dobrý den, už jsem zde v jiné skupině pokládala otázku, zda-li existuje nealkoholické víno? Otěhotněla jsem a jsem zrovna uprostřed příprav na svatbu. Jelikož jsem z vinařské oblasti, chtěla byhc pít víno. Kamarádka mi říkala, že existuje nealko víno. Je to pravda? a kde bych ho sehnala?
Odpovědět
@bibbii Ahoj. Nealkoholické víno existuje. Vím, že ho dělá Michlovský. Měla jsem ho a neni to špatné, ale neni to pití na celý večer. Jinak existuje i nealko sekt. Ten dělá bohemka.
Odpovědět
Profilova fotka
@bibbii to nealkoholicke "vino" jsem ochutnala v srpnu na dovolene na jizni Morave, moc mi chutnalo a detem taky :-) zkus na googlu zadat "hroznovy most michlovsky"
Odpovědět
Děkuji za radu :) už jsem sondovala i mezi znamými a bylo mi doporučeno víno z dealka. Máte s tím zkušenosti? Stejně mi nezbyde než si koupit od každého kus a zkusit sama =-) :-D Ne, že bych neměla z těhotenství radost, ale pěkně se mi to zkomplikovalo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@bibbii Mne treba zadne nealko vino nechutnalo, ale chutna mi nealko bohemka, ktera ale zase nechtna nikomu koho znam :-D zkus sama postupne zkouset jake te zaujme, ale pak si ho radsi jeste pred svatbou over, jestli se ti nezmenili tehotenske chute.. a gratuluji k neplanovane ale prijemne predsvatebni "komplikaci" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Výborný mošt dělá také Lahofer - Lahomošt, myslím, že by to byla taktéž vhodná "záměna". Ale vyloženě jako nealko znám pouze sekt.
Odpovědět
Tak včera jsem měla možnost ochutnat nějaký "fitness špritz" (název zjistím, ať můžete taky kdyžtak zkusit) Přítel měl narozky a došla nějaká fitness trenérka a přinesla si to s sebou... a musím říct, že to bylo přeslazený jak blázen. fuj Jinak čekám na objednávku, tak pak napíšu zkušenosti :D Možná po této "degustaci" přejdu radši na nealko pivo :D :D
Odpovědět
Tak dámy, přišla mi první objednaná vína, a to z dealka. Objednávala jsem růžové víno Syrah, mé oblíbené, pak Chardonnay, a pka ještě bublinky. Otevřela jsem zatím jen to růžové a dobrý :) Lepší než klasika to není, ale pitelné je :) Teď ještě čekám na další objednávku z jiného shopu.
Odpovědět
Profilova fotka
@majkll Přesně jak píšeš, dělá ho Michlovský z Rakvic. Jako první v Čr si an to pořídil tu technologii.
Odpovědět
@ivanaks Vážně? A co to je za technologii? Nevíš? No, zkusím to vygooglit :) Nebo se zeptám tady nějakého vinaře :) Ikdyž vinaři z toho asi nejsou nadšení ne? Pro ně to není ais ani víno ne?
Odpovědět
@bibbii Dealkoholizace piva a vína Odstranění alkoholu z piva / vína kontinuální nízkoteplotní vakuová rektifikace zajišťující šetrné odstranění alkoholu selektivní separace alkoholu s minimální ztrátou aroma snížení obsahu alkoholu na méně než 0,1 % hm. optimální adaptace na různé produkty a receptury průmyslový alkohol jako vedlejší produkt připraven k okamžité distribuci produkt dealkoholizace je veden do HGB zařízení, kde je doplňován na původní stupňovitost a dále do CDS, kde je dosycen CO2 v jednotce rekuperace jsou dávkovány zpět získané aromatické látky z výstupního produktu alkoholové páry jsou kondenzovány a zchlazeny Vinař tím rozšíří svou nabídku. p.Michlovský asi ví co dělá. :-)
Odpovědět
Dej si střik z normálního vína a minerálky, jedna či dvě skleničky neublíží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to ještě nepila, a nejsem toho asi úplně fanoušek, s vínem to má už společného málo:) Nealko pivo přeci taky není pivo..:) Ale pro někoho kdo pít nemůže, si myslím, že je to dobrá alternativa ..:)
Odpovědět
Článek se načítá
Ptala jsem se na nealko víno nedávno ve vinotéce a paní říkala, že to moc dobré není. Prý je hrozně sladké... Ale ta nealko bílá Bohemka mi chutná. To nejsou žádný rychlý špunty, není skoro poznat, že je nealko :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?