Nápojový lístek

Ahoj, nějak nevím jak pořešit nápojový lístek. Párty máme v pronajatém sále, takže si budeme pití kupovat sami. Ale nevím jestli na každý sttůl vytisknout nápoják a nebo ho poslat emailem týden před svatbou s dalšími informacemi ohledně svatebního večera. Do svatebních novin ho dávat nechci. Jak jste to měli vy? Děkuji
Odpovědět
Kamarádka ho měla samoručně napsaný na svatební tabuli a ozdobený mašli ve stylu, které svatbu pořádala a vypadalo to moc pěkně. Jinak také moc zkušeností nemám :)
Odpovědět
@ruzenal a proč ho chceš? Přece v tom pronajatém sále co hostům předložíš to uvidí, na co jim to posílat dopředu mailem?
Odpovědět
No v tom sale je bar, kde budeme mit obsluhu. Takze za bar neuvidi co tam je.
Odpovědět
@ruzenal no, ale může to být vystavené, jak je na baru zvykem. Nebo proč myslíš, že by to měli vědět dopředu?
Odpovědět
Dopředu určitě ne, nikdo si to stejně nezapamatuje. Dala bych to na bar a pár i na stoly.
Odpovědět
Nemyslim si, ze by to meli vedet dopredu :-) prave premyslim jak to udelat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budem mit na stole napojak - co budeme platit:) muzou si dat samozrejme i nejakej lepsi a drazsi tvrdej ci lepsi vinko,ale to uz se bude platit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si nechala vyrobit napojak a meny 1x na kazdy stul..urcite je dobre aby hoste vedeli co vse si mohou dat nez aby se te kazdy chodil ptat..
Odpovědět
No prave tomu ptani se chceme vyhnout. Vytisknu to a dam na stoly. :-)
Odpovědět
Taky to tak řešíme. Na stolech bude sem tam menu a nápojový lístek ve stylu - nevěsta se ženichem vás zvou na... ať každý ví.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mi si nápojový lístek vytiskneme sami. V barvě svatby. Nechceme aby si hosté objednávali panáky na náš účet. Proto ho máme. Jsou tam vypsané nápoje z kterých mohou hosté objednávat, navíc bez cen.
Odpovědět
Já chápu smysl nápojových lístků, když je svatba v restauraci a platí se jen něco, ale když to máte ve vlastní režii, tak si můžou dát vše, co je k dispozici, ne? My to máme taky tak a právě mě ani nenapadlo mít nápoják.....
Odpovědět
Článek se načítá
No a jak budou vědět co jste všechno nakoupili a máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Mi jsi do restaurace ani nic vlastního koupit nemůžeme. Panák tam stojí cca 80,- Kč, tak jsme se shodli, že prostě na účet novomanželů nebudou. Takže bez nápojového lístku by to ani nešlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenal Řekne jim to ten, kdo bude obsluhovat bar.
Odpovědět
No tak to by mi asi poděkoval, kdyby měl všem 65 lidem vyjmenovat všechno co tam bude a určitě né jen jednou :-) . Udělám nápojáky :-)
Odpovědět
My budeme na stoly sem tam dávat menu rautu + nápojový lístek (z druhé strany) do toho klasickýho stojánku z Ikea. Menu rautu proto, aby každý věděl, co přijde dalšího, pokud by neměl chuť na to, co bude k obědu. A s tím nápojovým lístkem tě chápu. Myslim, že je dobrý, když každý ví, co je k dispozici a může si to rozplánovat tak, jak mu vyhovuje. Taky si všechno kupujeme sami, takže si lidi budou moct dát cokoli. Ale sama nemám ráda, když ti někdo něco "vnutí" a později teprve zjistíš, jaká byla jiná možnost..ale už to zase nechceš míchat (jak jídlo, tak pití). Takže je určitě dobrý dát lidem vědět, z čeho je výběr, aniž by museli jít každý zjišťovat na bar. Ačkoli se tam nakonec všichni stejně potkaj, že jo :-D Ale pro ten začátek... a navíc je do čeho čumět a co si prohlížet, což může zahnat případnou chvilku nudy. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu se prosím zeptat jaké máte v plánu kupovat nápoje? :) teď to zrovna řeším co nakoupíme, taky budeme mít pití vlastní
Odpovědět
@limbisek Tak my uz.mame po svatbe. Koupili jsme pivo,,vino,,sampus, rum vodku, jelcina, fernet, gritku a pro zenicha vajecnak. Nakoupili jsme toho zbytecne a moc a hromada toho zbyla. Tak jsme to rozdali s vysluzkama :) Z nealka colu, dzusy, kofolu, tonika, vody a nealko pivo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?