Napadá vás vtipný text na pozvánky ke svatebnímu stolu?

Profilova fotka
Holky, jaký text budete mít na pozvánkách ke svatebnímu stolu? Klasické " Zveme Vás ke svatebnímu stolu" mi přijde moc jednoduché. Budeme mít vtipný text na svatebním oznámení, takže to mělo být ve stejném stylu. Bohužel mě nic vtipného nenapadá. Líbí se mi ".... si Vás dovolují pozvat na svatební žranici do Penzionu ..... v ....., kde Vám bude slavnostně vykropena řepa na jejich počest." Když jsem se ptala pár lidí v okolí, tak nikdo neví co znamená "vykropit řepu" ;-( Takže toto neprojde.......
Odpovědět
Taky me nic nenapadlo, takze asi zustaneme u klasiky 8-( co teda znamena vykropit repu?
Odpovědět
Já bych věděla. pozvánka na žranici je pěkný, ale vykropit řepu je dost drsný, na svatbu se to podle mě moc nehodí. My neměli malé kartičky s pozvánkou na hostinu. My napsali, že je zveme na oběd a následnou oslavu (to napsali větším písmem) a dolů přidali instrukce ke svatebnímu dni: v kolik se kde sejdem, že nesmí házet rýži, že to na zámku zakazují, že dostanou od nás bublifuky, kam se pojede po obřadu, co budem dělat odpoledne atd. atd.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, zkus se podívat v této diskusi http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mrkni na svatbajinak ,my jsme měli oznámko i pozvánky ke stolu od nich a myslím,že by tě mohli inspirovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem nechtěla klasiku jao přijměte pozvání ke svatebnímu stolu, vyhrála tato varianta Rádi s Vámi oslavíme vstup do našeho manželského života. a pro kamarády na večer - Přijďte s námi oslavit náš svatební den. Pípy se roztočí od .....
Odpovědět
Profilova fotka
Vykropit řepu znamená "zachlastat". Může se to zdát drsný, ale my budeme mít na hostině většinou kámoše a z toho kousku rodiny, co tam bude, jsou všeci pohodáři, kteří se tomu jenom zasmějí. Mili, tu diskui jsem si projela a nic :-| cervenec - na ten web jsem už taky koukala, ale krom "vykropení řepy" a "žranice" mě tam z těch pozvánek na hostinu nic dalšího nezaujalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Morie, ja bych to byt tebou klidne napsala, je to vase svatba, tak si tam muzes prece napsat co chces ;-) a pokud jsou pozvani v pohode, vubec neni nic resit ;))
Odpovědět
Profilova fotka
co resit - jsem chtela napsat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Lucijo, napsala bych to tam, kdyby tomu rozuměli. Ale aby mi pak volali, cože to znamená - to pokazí srandu. Takže su zase tam kde sem byla a fakt nevím, co tam napíšu :-|
Odpovědět
Caute, my jsme meli tohle: At strili zatky a at tanci novomanzele a hoste ... po rozhodujicim " ano " se budem veselit na svatebni hostine v restauraci te a te kam vas srdecne zveme. Neni to zadny uletacky, ale je to lepsi nez srdecne vas zveme ke svatebnimu stolu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoj, tak ja se take podelim. Na nasich svatebnich pozvankach mame toto: Zveme Vás k předvedení kouzla " Ubrousku, prostři se.. ", které bude vykonáno po svatebním obřadu tam a tam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, máme na svatebním oznámení napsáno, že budeme odsouzeni k trestu manželství na doživotí :) Nenapadá někoho z vás něco vtipného na pozvání ke svatebnímu stolu?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
:D :D :D :D Vykropit repu
Odpovědět
my napsali text "těšíme se na vás u oběda", pro kamarády pak "těšíme se na vás aj na oslavě" a k tomu dali obrázek špěkáčku. máme vše dost neformální, tak to k nám pasuje. a kdo bude chtít, tak si ten špekáček večer může opravdu opéct :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme žádné kartičky typu:Srdečně Vás zveme ke svatebnímu stolu nedávali,já myslím,že rodině je to jasné aj tak,že se s nima počítá na oběd:-)a kamarádům jsme dali:přijměte pozvání na naši svatební oslavu,která se koná na hotelu od x hodin:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a chlapec říkal,že jim máme dát kartičku se slovy:Kdo nepřijde, neodejde...:DAle to jsem zavrhla,i když mě pobavila ta představa-ty výrazy hostů,jak by to četli:D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@mispulka15 napadla mě věta "poslední večeře bude..... :D
Odpovědět
vtipny text? koukni na www.maxiprani.cz mozna tam neco najdes
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tam napsala: Zveme vás na hostinu a odpolední raut. Sami bychom to všechno nesnědli a ani si to pořádně neužili.
Odpovědět
Profilova fotka
vykropit řepu :-D jsem ještě neslyšela,ale moc se mi to líbí :D
Odpovědět
My budeme mit svatbu takovou prodlouzenou..vetsi cast rodiny pojede pres pul republiky a na kartickach mame: Od ctvrtka az do soboty slavit budem do nemoty,v nedeli pak vsichni spolu pokorime bajnou horu (statek pod Blanikem).K pohodlnemu slaveni pro vas mame pripravene bydleni..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?