Nádobí na venkovní svatbě

Ahoj všem, máme v plánu venkovní svatbu, obřad i hostina budou probíhat na krásné louce. Kupodivu nám nedělalo problémy nic od stanů a lavic až po taneční parket. Jediné na čem jsme se zasekly je nádobí. Nemám doma sadu o 30 stejných kusech a nechci otravovat známé s tím, aby jsme si porovnávali talíře. Jak jste to řešili vy?? Zatím mě napadlo pouze koupit levně v ikee. Děkuji všem za nápady :)
Odpovědět
A co jednorázové nádobí? Sice to nebude vypadat kdovíjak honosně, ale nemusíš kupovat 30 x hluboký, 30 x mělký, 30x dezertní talíř a aspoň 60 x různé skleničky (co s tím po svatbě?) http://www.bio-shopping.cz/bio-shoppi... http://naturesse.tracto.cz/talire-a-m... http://www.gastro-obaly.cz/gastro-oba...
Odpovědět
Ahoj, my jsme koupili v Ikee a nakonec nám nádobí zapůjčila cateringová firma kompletně.. :-)
Odpovědět
My sice nemáme venkovní svatbu, ale pojali jsme to velmi volně. Takže máme dost nádobí jednorázového. Hodně objednávám u vlmais nebo catershop.
Odpovědět
A jak resite jídlo? Svépomocí nebo catering?
Odpovědět
@kacenkakaca svépomocí...celá svatba bude svépomocí nakonec...mám kolem sebe samé šikovné a ochotné lidi tak toho využijem
Odpovědět
O možnosti půjčit jsem také přemýšlela, ale nakonec to asi vypadá na nějaké jednorázové. Snad se mi poraří sehnat nějaké reprezentativnější. Děkuju za nápady :)
Odpovědět
@ivetahk Zkus dát poptávku do školních jídelen. Také máme některé věci z jídelny (várnice, hrnečky) a chtějí za to směšný peníz...
Odpovědět
@ivetahk hodně se používá jednorázové nádobí. Dnes už skleničky vypadají jako ze skla. Obzvlášť, když si to budete zařizovat sami a budete mít venkovní hostinu.
Odpovědět
@puhelin Tak to je nápad, který by mě vůbec nepřišel na mysl. Rozhodně se optám! děkuji moc :)
Odpovědět
@partystany Myslím, že to tak také nakonec dopadne. Ještě popřemýšlíme nad tou školní jídelnou a v případě, že by to nevyšlo, budou jednorázové.
Odpovědět
@ivetahk Třeba talíře prostě vypadají lépe z porcelánu, než z plastu. Mají ale málo lžiček, tak jsme na dort koupili plastové s "kovovým" povrchem. Jsou k nerozeznání. Ty pravé - kovové - necháme na teplé nápoje. Za nádobí pro 80 osob chtějí 500,-. Porcelán je bílý, bez vzorů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, taky plánujeme svatbu na louce. Můžu se tě zeptat, jak jsi vyřešila stany, židle a stoly? Jinak nádobí si asi taky nakoupím v IKEA. Díky za inspiraci.
Odpovědět
Článek se načítá
Existuj půjčovné nádobí na catering, zkuste to tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nádobí či jiný inventář máme v nabídce. Rádi zašleme kalkulaci či nabídku emailem dle zadání. Kostolnik
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?