Na svatbě pouze raut

Máme v plánu svatbu, docela velkou, asi 120 lidí. Chtěla bych ji odpoledne, asi ve 14. hod. Měla jste některá nebo byla jste některá na svatbě, kde byl pouze a jenom raut? Po obřadu by jsme si všichni připili a pak by hned následoval.
Odpovědět
Ano, také jsme měli jen raut, svatba byla venku tak chvíli bylo grilování + raut, pak "jen" raut a večer ještě gulasek :-)
Odpovědět
My meli polevku, ale jen proto, ze jsem chtela ukazat polovine hostum nasi ceskou tradici krmeni... Pak hned raut a grilovani a jidlo bylo cele odpoledne a vecer, kazdy si bral, kdy chtel.
Odpovědět
@marketuskas @mrs_to_be a v kolik jste měly obřad?
Odpovědět
@martasek84 My jsme sice měli lidí podstatně míň, a obřad na 15, ale pak byl taky rovnou raut, který se až do noci postupně doplňoval. Formálnímu obědu jsme se chtěli vyhnout, akorát jsme před obřadem podávali alespoň drobné občerstvení (jakože po cestě-na osvěžení a na chuť). Myslím, že je to úplně v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 My to měli stejně jako @mrs_to_be - tedy polívku a pak hned raut. A bez krmení :-D Obřad byl ve dvě, pak focení se svatebčanama - jíst jsme šli po třetí hodině.
Odpovědět
@martasek84 obřad v 13:00, ale v květnu. V srpnu bych obřad určitě udělala později, záleží kdy to planujete
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 budem to mít stejně jako @duckie a @mrs_to_be a myslím, že to je super nápad.. i paní provozní v našem místě z toho byyla nadšená! Obřad začne ve 12.30 a od 14:00 nejdřív proslovy přípitky, pak polívka a pak už jen raut. Před obřadem malé občerstvení, aby jim nekručelo :) a máme to na konci srpna.
Odpovědět
@martasek84 v 1h, pak foceni a hoste meli obcerstveni, zatimco cekali. Pak tatuv proslov. Dalsi proslovy byly po polivce a pred rautem. Jeste jsme tam dali kratke promitnuti fotek, kdyz uz sedeli :-D. Pak uz jsme nic moc neorganizovali a jedlo se a pilo celou dobu. Ja nemela temer nic, ale lidi mi to chvalili! Kazdy si totiz vybere, co mu chutna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plánujeme to stejně, obřad v odpoledních hodinách a pak jen raut pro více než 50 lidí. Sháníme místo, kde by se nemusel platit pronájem prostoru. Jak to máte vymyšlené vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Taktéž jako většina zda - bude polévka a poté raut. Obřad zatím plánujeme na cca 14:30 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A kde ten raut budete mít? Nám by se líbil nějaký statek, ale zatím nemáme tušení, jak to finančně vychází :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 doporučuji mít "uvítací raut" - tedy něco malého k zakousnutí když se hosté budou sjíždět, před obřadem. My to tak měli a hodně lidí si to chválilo. Byl první uvítací, ve 14:00 obřad, pak přípitek, krájení dortů, "sladký raut" k tomu probíhalo focení svatebčanů, foukání skla a v 16:00 zahájení hlavního rautu a grilování a ve 20:00 ještě malý pozdní raut - utopenci, hermelín, chleba se škvarkem a tak...+ hodně masa z grilování :-) bylo to super.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj my to budeme mit hodne podobny,ale po obradu budeme mit blahorpani, foceni s hosty a behem toho budou servirovat kanapky a piti a potom bude raut... :-) myslim ze i hoste se budou citit lepe a uvolnene, kazdy bude chodit povidat si a ne jen sedet na jednom miste a koukat na nas... ;-)
Odpovědět
tak my nakonec budeme mít obřad odpoledne, na přivítanou bude občerstvení a koláčky a pak hned raut s tím, že budou jakoby dva rauty, večer se doplní o guláš atd.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad ve 14 30, okolo pul 4 je sezeni- 70 lidi a i tak mame roladu s hranolkami, pak bude kyta, rauty, a vecer jeste gulas, asi by mi to nedalo dat jen raut, ale to kazdeho vec :)
Odpovědět
My měli v jednu obřad. Do hostince jsme se dostali asi v půl třetí. Ve tři se podávala polévka a pak jsme lidem řekli, že je k dispozici jídlo formou rautu, ale aby se moc nenacpali, protože v pět bude dort a v půl osmé guláš. Všichni si moc chválili, jak jídla bylo akorát a pěkně rozložené, a že jsme je nezaplácli těžkým oběděm. Co jsem byla na svatbě kamarádce v červenci, tak měli polévku, svíčkovou a pak dort. Hromada svíčkové se nesnědla a hlavně pak už nikdo nechtěl dort...prostě moc jídla najednou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?