Na kolikátou hodinu pozvat kamarády na svatební párty?

Zdravím všechny nevěsty a žádám vás o názor, radu či zkušenost ;-) Náš svatební den máme vymyšlený následovně: Nejdříve ve 13 hod civilní obřad na zámku + focení, pak svatební oběd jen v rodinném kruhu + svědci (20lidi), to předpokládám bude do cca 16 hodin sfouknuté a pak chceme uspořádat odpolední/večerní párty s grilováním a živou hudbou pro všechny včetně našich kamarádů. Jen si lámu hlavu na kolikátou hodinu všechny sezvat? Hned od 17 hodin nebo až např. na 19?? Já osobně bych volila hned tu 17 hodinu,ale ženich pořád remcá, že na pátou odpoledne je to brzo, že to nebudeme stíhat a že v 7 večer to bohatě stačí... :-/ Něměla nebo neplánujete to některá podobně? kolik času vám zabral civlilní obřad +focení? Bude stačit 2 hodinky na svatebí oběd pro rodinu? co se prostor týče je to celkem jedno jak to udeláme. máme u nás na vesnici takové "kulturní zařízení", je to bývalá stodola upravená na obrovskou kulturní místnost s parketem, výčepem, sociálním zařízením, prostě se vším jako kdekoliv např. v kulturáku a patří k tomu přihlehlá zatravněná zahrada, takže kdyz se otevřou "vrata" je z toho velký zastřešený postor propojený se zahracou a děstkým koutkem, pro naše účely prostě ideální. Jen jak to časově uspořádat aby se vše v klidu stíhalo a zároveň ¨nebyla velká prodleva:-/? Dáky za každou radu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme takto:ve 12. hodin obřad v kostele,s gratulacemi cca do 13.h.,pak společná fotka před kostelem,přejezd na hostinu,oběd na 14:00..15:00-16:00 focení s rodinou,16:00-16:30 první novomanželský tanec,pak máme hodinu a půl na focení..a kamarády máme od 18:00 hodin...než se sejdou a kdesi cosi..a pak už můžeme pařit:-)
Odpovědět
my mame obrad ve dve, obed od ctyr, a na sestou zveme kamarady :) foceni s partnerem mame pred obradem
Odpovědět
My měli obřad od 13:00, následovalo společné focení a pak focení jen nás dvou...přejezd na hostinu cca 7 km v 14:45, v 15:00 až 15:30 rozbíjení talíře a další tradice...15:30 až 16:30 oběd, poté novomanželský tanec a potom kolem 17:00 dort a káva....ostatní hosty jsme měli pozvané na 18:00 měli jsme dobrý odhad, vyšlo to akorát...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to naplánované podobně. ;-) Ve 12 hodin máme obřad, pak focení v parku, odjezd na hostinu....to by snad kolem té 16. hodiny mělo být "hotové"...a ve stejném objektu, kde bude hostina, se bude konat i afterparty pro širší rodinu a kamarády, zveme je na 17. hodinu. Myslím, že se vše stihne :-)
Odpovědět
My to máme úplně stejně jako monij. Obřad ve 12:00, pak focení všech, od 14:00 rodinný oběd, kolem 16:00 se vyfotíme my dva a tak na 17:00-17:30 zveme kamarády.
Odpovědět
Mame to stejne jako monij a saffy, ale novomanzelsky tanec budeme tancit az s prateli. Na obede bude hudba jen jako kulisa. Potom se prejizdi, kde budou kamaradi a tam zacneme vecer novomanzelskym tancem....tedy po pripitku a privitani.
Odpovědět
Také se budu opakovat :) Obřad ve 12, pak focení, cca 14:30 oběd a od 17 večerní hosté
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?