Musí byť ženích na svadobnej hostine po mojej ľavici?

Profilova fotka
Ahoj holky, mám takový problém. Vzhledem k uspořádání restaurace ve které máme mít po obřadu hostinu, mě napadlo že by pro nás bylo mnohem mnohem lepší kdybychom si s nastávajícím vyměnily místa a já tak seděla po jeho levici namísto pravici. Vím že to tak není správný ale nám by to kvůli zasedacímu pořádku vyhovovalo prostě víc. Chci se proto zeptat co si o tom myslíte. Jestli by jsme měly tuto myšlenku zavrhnout, nebo jestli to tak můžem udělat? Předem děkuju za všechny vaše názory. Zdravím všechny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj janca 026. Nič si z toho nerob aj my budeme sedieť tak, že ja budem na jeho ľavej strane, ale ja som si myslela, že je to tak správne :-N :-D Podľa mňa to nie je až také dôležité, že kto na ktorej strane sedí.
Odpovědět
Profilova fotka
teraz som si pozrela tvoje fotky. Máte veľmi peknú dcérku :-) :-) :-)
Odpovědět
Nastávající má být po levici? když jsme chystali v restauraci jmenovky, řekli nám, že po pravici a tak jsme to tak i měli. Takže jsme to asi měli špatně, ale už jsme přes 2 měsíce spolu a žádná pohroma z toho není :-D
Odpovědět
Myslím, že obě varianty jsou správné... podle nějaké tradice by měla nevěsta sedět u rodičů ženicha a naopak (značí to dobré vztahy v rodině) a to se pak přeci novomanželé taky musí prohodit? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Paljudit: mockrát ti děkuju za pochvalu naší Adélinky. Je to naše největší štěstíčko. J Jinak vám holky mockrát děkuju teď už se cítím mnohem líp. Děkuju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podla mna je jedno, po ktorej strane sedí manžel, takže tým by som sa netrápila ;-)
Odpovědět
My máme stejný problém, takže to neřešíme, zasedací pořádek děláme stejně my, a myslím, že je vcelku jedno kde nakonec sedíš, jestli nalevo nebo napravo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
natrix: tá tradícia by u nás asi veľmi nevyšla, lebo môj snúbenec a moja mama sa nemajú veľmi v láske :-(
Odpovědět
Ahoj, tak ja sedela po pravici zenicha, a takhle jsem to tedy snad vsude i videla, takze se toho rozhodne neboj, neni to nic divného ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja budem sediet po pravici zenixa...podla mna je to tiez jedno na ktorej strane sedite
Odpovědět
Profilova fotka
ja som sedela po drahého ľavici. ani som nevedela, že to má byť naopak a nikomu to ani nevadilo. :-) a rodičov sme mali každý na svojej strane. ja som to brala tak, mať pri sebe tých najbližších. so svokrovcami mám dobré vzťahy, tak som ich nepotrebovala upevňovať zasadacím poriadkom. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já seděla po ženichově pravici (dle nějaké knížky od Špačka) a vedle mě seděli ženichovi rodiče a naopak, myslím, že je tov podstatě jedno, záleží, aby to vyhovovalo vám
Odpovědět
Článek se načítá
my sme sedeli presne ako pise moudivlacek, ale preco to ani sama neviem :-) proste to tak vyslo.
Odpovědět
janca26: správné to není, to je pravda, ale my tak taky seděli. Nachystala nám to tak restaurace a my to nechtěli přehazovat. Pak bychom měli prohozené rodiče a to jsme taky nechtěli. * * * Myslím, že si to tak klidně můžete udělat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?