Mohla byste některá uveřejnit fotky z vašeho rautu?

Ahoj, neplánujeme společný oběd s rodinou, ale obřad ve 14 hod, pak focení a potom hned raut pro všechny. A protože na svatbách, na kterých jsem prozatím byla, měli samozřejmě i oběd s rodinou, nevím, jak se dá připravit "tabule" rautu pro všechny. Jestli je třeba zapotřebí kupovat organzu, ozdoby, jak uspořádat celkové tu samoobslužnou tabuli, co posezení při jídle (samozřejmě bez zasedacího pořádku :-) ). S největší pravděpodobností si pronajmeme sál. Tak mě napadlo poprosit ty z vás, které ho už máte za sebou (nebo máte fotku z nějakého rautu), jestli byste se zasláním fotografie mohly podělit, abych se mohla inspirovat a trošku se uvést do obrazu. Děkuju mockrát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatbu budeme mít letos v srpnu. Taky plánujeme obřad ve 14/00. Jen místo rautu budeme mít grilovanou kejtičku. Po svatbě určitě pošlu fotečky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v dotazu uvadis obrad, foceni a pak raut. Pocitej s obradem na pul hodiny minimalne (podle gratulantu) a pak skupinove fotky dalsi pulhodinu. Pokud ale chces foceni portretove novomanzelu, tak je potreba vice casu. Osobne. bych doporucila vsechny nakrmit a pak foceni, ktere si jiz s manzelem budes moc uzit bez vycitek a vsichni budou spokojeni. Raut budes mit organizovany restauraci / cateringovou spolecnosti nebo ve vlastni rezii. Pokud to neni ve vlastni rezii, tak se s nimi muzes na vyzdobe dohodnout, vetsinou maji zakladni vyzdobu k dispozici a ty si to pak muzes jenom doladit, doplnit dle zvoleneho tema. Kouknu jestli mam fotky z rautu, kdyztak je poslu/nahraju do alba.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Hele všichni mají tendenci zdobit organzou - je to leský, průsvitný tak je to zdobný. Jasně, každému podle vkusu, nicméně mě se třeba organza na zdobení z duše protivila a Lenka Hňupová mi stoly nazdobila jemně, jarně... Rautový stůl jsme nezdobili - z ryze praktického hlediska - ozdoby by mohli překážet při transport jídla z kuchyně. A stoly jsme měli ozdobeny následovně:
Odpovědět
Profilova fotka
Jak psala @marketaaj je lepší nechat fotografování portrétů až po obědě. Ono to focení opravdu zabere minimálně hodinu, aby byly fotky na úrovni a někdy je lepší počítat ještě s půlhodinovou rezervou na přesuny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?