Místo pro raut (hostinu) Praha

Profilova fotka
Ahoj, nevíte někdo o nějakém místě, kde by se dala uspořádat svatební hostina formou rautu. Chceme si jen pronajmout prostor a mít vlastní catering. Ideální by byla nějaká stodola, nebo klidně kulturák, jedná se o svatbu ve stylu vintage. Nejlépe Praha (Černý Most, Horní Počernice, Dolní Počernice, Radonice, Běchovice a okolí) Děkuji moc moc za každý nápad a inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora2990 Dobrý den, mrkněte na Hlubočepský zámek. Jsou tam hezké prostory pro Váš styl svatby. A právě si myslím, měla jsem tam dvě nevěsty, že obě měly catering vlastní.
Odpovědět
Dobrý den, svatební hostinu vám můžeme zajistit . Jsme v Dolních Počernicích. U nás musíte mít , alespoň něco od nás. Pokud by vám to nevyhovovalo zkuste se zeptat v Dubči , kde je špejchar. Posílám virtuální prohlídku našeho hotelu :https://goo.gl/maps/JRZL1hufvRM2 Tomáš Král Hotel Svornost
Odpovědět
@barbora2990 My uvažujeme o Škvorci. Zaplatíš pronájem a je to jen tvé od pá-ne. Myslím, že v Horních Počernicích a v Radonicích si můžeš pronajmout kulturák, ale nevím za jakých podmínek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?