Místo na svatební hostinu a party Hradec Králové?

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém místě v HK a okolí , kde se dá uspořádat pěkná svatba. Myslím např. statky , hájenky, roubenky , cca 50 lidí. Beru i místa na oddání? :-) Díky
Odpovědět
hájenka Bor - Probluz a hájenka Radostov - obojí směr Nechanice
Odpovědět
My měli hostinu zde a byli jsme moc spokojení...http://www.usvatehojana.cz/?sec=svatebni_menu Výborně vaří a za rozumnou cenu, příjemné prostředí a okolí a možnost ubytování pro hosty.
Odpovědět
Profilova fotka
K výše zmíněným - v hájence na Boru měl svatbu manželův bratr loni, cca 55 lidí. Za plus považuju velmi levný pronájem a možnost vlastního cateringu...za nevýhodu to, že člověk musí zajistit vlastní catering a hlavně tedy ty prostory - není to žádný luxus (např. sociální zařízení táborového typu) a pro těch 55 lidí už to bylo velmi stísněné. Na parket je prostor jen venku, takže záleží hodně na počasí. Jinak tedy místo nádherné, trochu odřízlé od světa...doporučovala bych pro lidi, co chtějí mít svatbu bez nějakého luxusu a hlavně si chtějí vše zařídit sami. Přespání tam možné není, oni měli karavan a pár stanů pro kamarády. Radostov neznám osobně, ale také jsme se na něj před svatbou koukala a recenze nebyly příliš dobré, tak jsme se tam nakonec ani nejeli podívat. Prý též dosti stísněné. Ke Svatému Jánu do Svobodných Dvorů chodíme celkem často na jídlo a to je pravda super. Na sál pro svatby jsme se tam koukali a popravdě řečeno, příliš se nám to prostředí nelíbilo. Velkou výhodou je však blízkost HK, možnost ubytování většího množství hostů, ...známá tam svatbu měla (už je to ale pár let) a chtěli je ošidit na pití (to se ale může měnit přístupem personálu, takže už to tak být nemusí). No a já jako vlastní čerstvou zkušenost mohu jedině doporučit Penzion Alwin. Je sice dál od HK (až u Chlumce nad Cidlinou), ale nemůžu vytknout vůbec nic.Je to pro lidi, co si představují svatbu obklopeni přírodou, ale zároveň chtějí mít zajištěn kvalitní servis. Vaří skvěle, dá se domluvit, zda si člověk chce udělat vlastní výzdobu/květiny atd nebo zda to chce zajistit od nich...my si například domluvili, že nám známý může grilovat, když všechno ostatní bude u nich atd...ubytování krásné, žel jen pro 12 lidí. Je ale možné postavit libovolné množství stanů a nebo zamluvit ubytko v HK a nechat si zajistit dopravu. Opravdu vše se tam dá domluvit. Kdyby ses chtěla podívat na prostředí, tak https://www.youtube.com/watch?v=gkgWH... Více info, ceny atd, klidně napíšu do IP :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Penzion Nad Oborou - ve Věkoších... viz www.pno.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pro všechny slečny, které se rozhodují, kde uspořádat svatbu, tak vás chci varovat před Rančem Orlice. Místo je to pěkné, ale to je bohužel všechno:(( Neskutečně neochotné, nepříjemné jednání paní správcové, vše byl velký problém, neuklizené prostory pro svatbu, smrad močůvky a to je pouze zlomek toho, co nás tam čekalo:( a za ty velké peníze to opravdu nestálo... nicméně jsme písemně tuto službu reklamovali, reklamace nám samozřejmě uznaná nebyla (vyřizovala ji také paní správcová, nikoliv majitel objektu), po kontaktování majitele nám přišel dopis od jejich právníků a už se s námi nikdo nebavil (zablokování na fb, neodepisování na emaily apod)... proto pokud chcete milé nevěsty prožít svoji svatbu v pohodě a klidu tak toto místo si prosím nevybírejte!!! :((
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdybyste si chtěli vylepšit fireshow, určitě se na nás obraťte. Točíme jak v duchu "lot of love", ta i lot of fire :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?