Místa v Brně na svatební raut ve vlastní režii?

Zdravím všecky nevěsty i manželky :) Chtěla bych se zeptat na radu, kde se v Brně dá zařídit svatební party - raut ve vlastní režii. Tím myslím ne žádnou restauraci, kde nabízejí předražený rauty, ale spíš třeba kulturák, kongresový sál či sál na zámku (fakt cokoli, za jakýkoli tip budu moc ráda! :) ) Svatbu budeme mít v červenci. Moc děkuju za rady. :)
Odpovědět
Dobrý den, potřebujete ještě pomoci?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@terezabar dobry den, ja bych byla za nejaky tip taky rada:)
Odpovědět
Dobry den, v Lisni je hezky, opraveny kulturacek.
Odpovědět
Profilova fotka
@kriss13 Nám se cenově i prostorově líbilo spol. centrum Sýpka v Medlánkách (zevnitř je to moc pěkný a velký prostor)... Ale neměli venkovní prostory, tak jsme si to nakonec udělali doma :-)
Odpovědět
@ardent1 a mohu se zeptat jestli budete mit svatbu tam?
Odpovědět
@niky555 ta sypka vypada pekne, svazbu planujem na duben, tak by nam venkovni prostory nevadili, mohu se zeptat na kolik tam vychazel pronajem a jake byli podminky? Zda jsou v cene i stoly, zidle a zda poskytnou i nadobi a ubrusy nebo jestli je potreba si je zajistit pres cateringovku?
Odpovědět
Profilova fotka
http://medlanky.cz/pronajem-sc-sypka/ tady je veškeré info, co jsem našla, víc bude chtít asi osobně si zavolat :-). Cenu pronájmu od předloňska, kdy jsme to řešili trochu zvedli, ale pořád je to do 10 tis, což jsem jinde neviděla...
Odpovědět
@kriss13 Nebudeme. Rozhodli jsme se pro restauraci. Pravidelne tam chodime na akce.
Odpovědět
@ardent1 aha, skoda doufala jsem v nejake reference :)
Odpovědět
Zdravím vás, moc děkuju za reakci, už je to ale pasé :) Svatbu jsme měli v červenci. Obřad ve Hvězdárně v Brně a svatební hostinu s večerním rautem v hotelu Santon. Mohli jsme si donést vlastní sladké jídlo a vlastní uzeninu (obvykle povolují pár lahví vlastní pálenky, ale máme rodinné řeznictví, takže jsme se domluvili takto). Všecko bylo na jedničku, doporučujeme! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?