Máme podávat předkrm?

Profilova fotka
Holky, otázka je jednoduchá - máme podávat předkrm, když máme odpolední svatbu? Tj. obřad v 15 hodin, poté oběd (vývar, svíčková), poté dort + káva, večerní raut cca v 18-19 hodin. Podávaly byste ještě před vývarem předkrm (je to nějaký standard) nebo je toho už dost a bez předkrmu se hosté obejdou?
Odpovědět
Profilova fotka
Někdo mi kdysi říkal, že hostina má být prý o 3 chodech, takže asi buď polévka, hlavní chod, dezert (svatebí dort) nebo předkrm, polévka, hlavní chod. Nevím, co je na tom pravdy, každopádně i při 3 chodech jsou lidi úplně nacpaní :o).
Odpovědět
Profilova fotka
My předkrm podávat nebudeme. Myslím, že i tak bude jídla dost-polévka, hlavní chod, dort a víceméně bez nějaké delší pauzy raut, takže hladovět snad hosté nebudou :-)
Odpovědět
Také jsme nakonec předkrm vynechali a myslím, že to nikdo ani nezaznamenal. :-) Prostě jen klasika...polévka s knedlíčky, svíčková a dort s kávou. :-) Stejně všichni funěli (dort si brali už jen symbolicky - malé kousky) a já s manželem jsme byli rádi, že se nám podařilo sníst alespoň něco málo. :-D
Odpovědět
Byla jsem na svatbě, kde nebyl předkrm a v pohodě. Nikdo to neřešil.
Odpovědět
Profilova fotka
Take mame polevku,svickovou a predkrm urcite bude... Prijde mi to takove slavnostnejsi..mame obed ve 13h od 16h studeny raut, od 18h teply raut a ve 21h grilovana kyta..jen at se vsichni poradne nabasti kdyz se pije je rychle hlad..:))
Odpovědět
My měli taky odpo svatbu a předkrm nebyl.... toho jídla bylo až tak dost :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?