Levné místo pro svatební hostinu

Zdravím všechny, koncem listopadu máme svatbu, ale vůbec netušíme kde uděláme hostinu. :-o Zřejmě by jsme chtěly jen nějaký sál (samozřejmě s vybavením-talíře, příbory, atd.) jídlo si zařídíme sami, výzdobu a servírky máme taky. Prosím poraďte nějaké levné místečko. Bylo by to pro 25-30 lidiček. My jsme z Frýdku, ale rodina přijede až z Krnova (Jeseník a spol.) takže to může být třeba i v Ostravě. Moc díky =-)
Odpovědět
Celkem častý dotaz. Myslím, že problém by mohlo být to vlastní jídlo, obsluha a např. pití a na druhou stranu vybavenost talířů a ostatního, tj. asi odpadají salonky od restaurací. Zkusila bych se podívat např. na pronájem sálů v "tělocvičně"? Obávám se, že ale nebude mít tu vybavenost. Nechce to udělat v restauraci? Pro 25-30 lidí to zas není taková pálka, na ceně se lze domluvit a hlavně to budete mít bez stresu a připravené profesionály.
Odpovědět
U nás je k pronájmu hezká myslivecká chata - s veškerým vybavením, protože se tam veškeré oslavy, včetně svateb, konávají...Není u vás něco podobného?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslivecká chata v Sedlnicích, asi 30km od OVY.
Odpovědět
My také dlouho sháněli. Podmínkou bylo, aby to nebylo daleko od místa obřadu. Sehnali jsme kulturák, ale mají jen stoly a židle. Veškeré nádobí si musíme sehnat sami a to nás dost limituje... Ale cíleně jsme nechtěli žádnou restauraci, protože alkohol budeme mít vlastní a jídlo si také chceme připravit sami. Sice platíme pronájem, ale pořád se nám to vyplatí...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?