Krájení dortu čas?

Profilova fotka
Ahoj, chci se optat, v kolik se tak krájí dort - respektive v jaké části oslavy? Máme obřad cca 12.30 pak je v plánu hromadné focení, obědový raut, pak nějaká odpolední zábava (hry atd) pak odpolední-podvečerní focení novomanželů. Kam se v téhle linii zasadí dort? ;-)
Odpovědět
My budeme krájet po obědě, ale je fakt, že máme obřad později a harmonogram trochu jiný.
Odpovědět
my jsme dort měli myslím okolo 17-18, když jsme přijeli z focení. Nakrájeli jsme ho, hosté si dali kávičku a byl první tanec. Obřad jsme ale měli až o půl třetí.
Odpovědět
Profilova fotka
@evabeda mě spíš zajímá mezi jakýma činnostma se to krájí - čas je jasné, že asi bude rozdílný.
Odpovědět
@manelka88 no jak si to uděláte:) my mezi naším focením a prvním tancem.
Odpovědět
Profilova fotka
my mame dort cca hodku od vecere(nemame obed)
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Po obědě :) To mají všichni na něco chuť a dají si k tomu kafíčko...
Odpovědět
Určitě ne hned po obědě. To má každý plné břicho. Dej to fo focení před tancem. Teda pokud nechceš, aby půlka nezůstaly na talířcích jako jsem toho byla několikrát svědkem.
Odpovědět
Já jsem pro dobu po obědě - ke kafíčku. Ale samozřejmě ne okamžitě po obědě, kvůli těm plným břichům. Třeba tak za 45 po o. My taky máme dilema, kdy to udělat. Protože náš obřad bude až ve 14:00. Tím pádem svíčková přijde na řadu až kolem páté. A nevíme teda, jestli s dortem rovnou nepočkat na kamarády, co dorazí na raut kolem půl sedmé. Ale asi ne, asi chceme stihnout krájení ještě před nimi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jestli můžu dát radu, nechte krájení dortu až na pozdější dobu, pokud budete mít vše naráz obřad-oběd-krájení dortu pak budou hosté rozmrzelí a budou mít pocit, že je pořád někam taháte..dejte jim po obědě čas ať si zajdou na cigaretu, popovídají si, předají dary, pogratulují a pak bych teprve krájela dort 8-)
Odpovědět
My jsme měli oběd asi ve 14hod. Po obědě jsme se cca hodinku fotili - cca do 16hod. Kapela začínala hrát v 17hod, takže jsme měli hodinku na ještě pár fotek s kamarády, krájení dortu, kafíčko... Od 17hod už se začalo pařit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně přijde dort jako logický dezert po obědě, představa že dojíme hlavní chod a řekneme hostům "a na dezert si počkejte třičtvrtě hodiny, přecpávat se je nezdravé" tak nás asi ukamenujou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@amenophus No my po celou dobu budeme mít candy bar - muffiny cupcake koláče...takže to asi nebude problém. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych dort krájela hned po obědě.. My to měli takhle - obřad, oběd, nakrojení dortu, první tanec a pak jsme se s ženichem šli fotit (během té doby už svatebčané jedli dort, pili kávičku, tancovali, naši svědci pro ně měli zábavu)..
Odpovědět
Profilova fotka
my máme oběd-13.30, pak jedem na focení, jak se vrátíme z focení, tak hážu kyticí-16.00 a pak je dort 16.15, 1 tanec-17.00
Odpovědět
Mně zas přijde dezert hned po obědě moc brzo, všichni budou přejezení a ještě sladké navrch...My mámě oběd taky 13:30 a dezert plánuju na 16:30, ale taky budeme mít ještě bokem cupcaky, makronky, kdyby už někoho honila mlsná :-) Takže u nás oběd - ubytování (my focení) - dezert - první tanec...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?