Kostelec nad Černými lesy - hostina

Ahoj lidičky, prosím o radu, kde by bylo možné uspořádat hostinu v Kostelci nebo blízkém okolí? Obřad by se nám líbil v kapli sv.Vojtěcha a na hostinu nás bude cca 20, tak bychom chtěli něco "lepšího" :-) . Net mi nic moc nenabídnul. |-| Moc děkuji a hezký den všem ;-) K.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, otázka co si představuješ pod pojmem "lepší"... Kostelec a okolí je na toto takový chudý :-( Kdy plánujete svatbu? ;-) My máme v kapli svatbu 20.8., hostinu budeme mít v zámeckém sále Smiřických. Ale pronajímají i další sály a jsou schopni na přání zajistit cokoli... Jinak v Kostelci nám byla doporučena restaurace, nevím název, ale je po pravá straně, když jedeš od pošty k náměstí. Pak je možnost v pivovaře, zde samá chvála, ale kostelečtí nám jej nedoporučovali... Pak je tam kavárna Modré dveře, kde dělají prý také hostiny. Pak na Vyžlovce pizzerie, kde dělají i maso apod.....
Odpovědět
@kessal Pár mých známých mělo hostinu v pivovaru a byli všichni strašně moc spokojení. Pizzeria Vyžlovka vaří skvěle, ale že bych chtěla zvát svatebčany zrovna do pizzerie (a to i když vaří nejen pizzu)... Dobrá restaurace by měla být i v Kozojedech, u Jarešů.
Odpovědět
@bibinka23 Ahoj, díky za odpověď. My máme svatbu 24.9. Hostinu pořádáme jen pro nejužší rodinu, tak jsme mysleli, že by jsme dali na hlavu tak 1000Kč, aby jsme se trochu rozšoupli. Do pizzerie ani do pivovaru se mi teda moc nechce. Ale děkuju za radu ;-)
Odpovědět
@zorro4 Ahoj, do pivovaru se mi právě moc nechce a právě do pizzerie taky ne :-( . Ale díky za ten tip v Kozojedech ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?