Kolik pití pro 25-30 osob?

Ahoj všichni :) Potřebovala bych poradit, svatba už je za dveřmi a řešíme kolik nakoupit pití. Určitě chceme tohle pití, jen nevím jaké množství nakoupit. Budeme mít na oběd asi 25 lidí a večer kolem 30ti. Pivo Víno (bílé, červené) Vodka Rum Slivovice Kofola Mattony jemně perlivá (budeme mít ve džbánech i vodu s citronem) Džus (pomeranč, jablko,..) Děkuji za vaše rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono záleží jestli jste pivaři, vinaři a nebo jen na tvrdé. My jsme počítali cca 1 litr tvrdého na osobu - velmi přehnané, ale jistota je jistota. Vína budeme mít spíš pro mamky a maminky od dětí cca 8 litrů (počítáme asi 8 lidí co bude pít víno) no a pivo asi sud. Většinou když se pije tvrdé nepije se pivo, i když najdou se takoví. Celkem budeme mít asi 40 dospělých lidí. Když vezme alkohol, vlastně i nealko z nějakého velkoskladu, tak se dá většinou domluvit, že se může zbytek vrátit.
Odpovědět
No budeme mít 3 děti + 3 co nepijí (tj. 6) ...Potom asi 17 pivařů a pak ten zbytek je na víno...No my jsme říkali že bychom vzali 50l sud tj. 100piv a tvrdý 2x1l vodky, 2x1l rumu, 2x1l slivovice, tvrdé se u nás moc nepije a alespoň bych tímto mohla předejít tomu, že by se tam někdo opil :D Spiš moc nevím jak s tím nealkem...kolik těch neperlivých vod, džusu a kofoly....džbánky se dají doplnit vždycky, tak ty to jistěj kdyby něco :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?