Kolik jídla&pití pro cca 32 lidí? Jak nejlépe ušetřit?

Ahoj :) potřebuju poradit kolik jídla a pití zhruba pro 32 lidí. A jak nejlépe ušetřit? Děkuju :)
Odpovědět
Taky budeme mít zhruba tolik lidí a rada by se hodila...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, záleží, v jakém duchu to chcete mít a kde oslava bude. My jsme si pronajali boudu u hřiště, kde byla možnost grilovat. Takže jsme půjčili gril a dělalo se prase. Měli jsme tuším 7 kilo svátečních koláčků a hromadu tyčinek a brambůrek. A potom - tchýně udělala 100 chlebíčků, teta udělala chlebíčky a sýrovou roládu, mamka udělala keksy a upekla buchty, švagrová udělala marlenku, tchánova žena udělala buchtu a pizzový šneky, babička upekla dvě buchty, babičky sestra poslala rakvičky a šlehačkové cukroví a ségra přivezla hromadu zeleniny. :-D na pití jsme měli 2 balíky CocaColy, dva balíky minerálek, 12 litrů ovocných džusů, (nealko padlo skoro všechno), vypil se velký sud piva, asi jenom 8 lahví vína, 4 lambrusca, asi 4 litry ořechovice :-D , rum, velká a malá vodka a karton energeťáků a pak pár lahví sladkého alkoholu. Bylo nás nakonec skoro 60, takže by vám mohla stačit polovina. Příbuzné dámy rády něco ukuchtí, je to potěší a ušetříte na tom majlant...
Odpovědět
Profilova fotka
@zemankovabarbora , @sofinka005 A co se týče hostiny, tam nás taky bylo asi 30, měli jsme svůj 3kg dort a koláčky. V restauraci předkrm, knedlíčková polévka, svíčková, přípitek, voda, skoro všichni kafe... a vešli jsme se do 10 tisíc. Jenom to chce najít správnou restauraci ;-)
Odpovědět
@zemankovabarbora na takovou otázku se dost blbě odpovídá. Nikdo ti neporadí kolik jídla pro 32 lidí když neví jaké. (pokud např řízek tak si lehce spočítáš 32x200g = 6,4 masa plus bramborový salát 1,5 x32 =48 - brambor, dáš pochopitelně nějaké navíc plus ta zelenina, majonéza a ostatní co se tam dává) chceš oběd v restauraci, chceš si vařit sama, víš co, chceš jednotné jídlo nebo nějaký mix na raut? pokud toto nevíš tak je každá rada drahá, každý to má jinak, a o tom šetření? Že by místo svíčkové guláš? Místo minerálky vodu z vodovodu? Jenom, aby potom ta svatba byla svatba a ne cosi co se jako svatba tváří. Když si projdeš diskuze tak zjistíš, že každý má prioritu na čem šetřit někde jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky,já taky plánuji svatbu ale chtěla bych udělat jen asi raut pro 25 lidí kde bych si našla pronajmutí malé místnosti,nebo nějakou restauraci ale nevím kde by mi dovolili abych si jídlo i pití přinesla sama
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 lepší je v tomto ohledu nějaká myslivna nebo lidový dům......jakýkoliv sál kde se pořádají plesy. My budeme na myslivně a musím říct, že jsem za to ráda. Ušetřím za nějaké zátkovné, proviantů tam bude spousta....uděláme velký nákup na vody atd. a co se nevypije a nesní,tak se podělí mezi rodinu.
Odpovědět
@lenule13 U nás v kulturáku nabízí pronájem sálu za 600kč na hodinu plus tam musí být ještě jedna osoba která bude vše kontrolovat nebo co a za něj je 200 na hodinu,takže pokud bysme si to chtěli rezervovat na 10hodin,tak zato dáme 6tisíc-7 a to mě napadlo spíš si rezervovat nákou chatičku v tour trend za levno a nikdo tam snáma nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Teda tak to je teda suma :-( Jen nechápu toho člověka,co by tam měl být s vámi....to mi nejde do hlavy. To u nás je sice kulturák,ale mě se osobně moc nelíbí a všechno by se muselo dovážet z dálky a ani poblíž pro děti nic není,takže to padlo hned. Nájem by byl za pusu,protože jsem aspoň já místní a k tomu elektrika a plyn. Maximum 1000kč. Myslivna nás stojí nájem 1000kč + elektrika a plyn. Výhoda je,že nám budou vařit v místní restauraci, pod myslivnou je hřiště a poblíž hned dvě dětská hřiště. Takže jsem byla hned pro :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?