Kolik alka a nealka?

Ahoj holky, prosím o radu..kolik vzít a alka a nealka na svatbu pro 17 lidí? Z toho jedna slečna vůbec nepije alko a další pije pouze Jelzina-takže té vezmu flašku jen pro ní a nepočítám jí do seznamu alka. Podotýkám, že se jedná pouze o hosty ve věku 24-31 let, takže velké pařmeny:-D
Odpovědět
@jelin Domluv se a kup tam,kde bude možné nenačnuté lahve vrátit.Nealka bych vzala tak cca 1,5 l na osobu.
Odpovědět
Mám pocit, že jsem zrovna nedávno viděla v Kauflandu, že je možné neotevřené lahve vrátit.
Odpovědět
@zdenkak88 Ono to fakt jde vrátit? Běžně? To mi přijde z hlediska ostatních zákazníků docela nefér. Jsem asi přecitlivělá, ale neuchvacuje mě koupit si něco, co bylo skladováno bůhví kde... Asi vím, proč do kauflandu vůbec nechodím :D
Odpovědět
@kacenkakaca Skladované bůh ví kde jsou i nevrácené lahve.Já osobně nevidím problém ve vrácení nenačnutých ani jinak poškozených lahví.Také jsme této možnosti využili a nakoupili o hodně víc než bylo třeba a pak vraceli (nešlo o Kaufland)
Odpovědět
@ilonkaseda Ach ne, a kde? I když se to dá říct i o nevrácených lahvích, tak přece jenom existují určité normy a předpisy, které to upravují. Kdežto když si to někdo vystaví někam na balkon na sluníčko, nebo i hůř, tak teda děkuji, to za plnou cenu fakt nechci :-D Alespoň že alko kupuji jen a pouze ve specializovaném obchodě. Jinak třeba já nevidím důvod vracet - vždyť se to nekazí a dá se to dopít.
Odpovědět
Děkuji za názor, určitě nechci nic vracet-určitě se nějaký alkohol do budoucna bude hodit. Zajímal mě jen váš názor, kolik pití cca pořídit.
Odpovědět
@kacenkakaca nezkoušela jsem to, ale někde jsem to četla. Takže na 100 % to nevím.
Odpovědět
@kacenkakaca Jak jsem psala,my to tak měli a i tady na beremese jsem to četla mnohokrát
Odpovědět
@jelin litr vína a půlčík kořalky na osobu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?