Koktejly na svatební hostine

Měli jste někdo v Brně a okolí barmana na koktejly, ze vám je jen michal a materiál jste si dodali?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v Brně sice barmana neznám ale podpořím tě v tvé myšlence. Koktejly na svatbě naprosto super věc. Najmuli jsme na svatbu barmana, který si řekl pevnou částku cca od 20-24:00 za kterou bude obsluhovat. Pak jsme si jím nechali sestavit cca 5 druhů koktejlů, odhadl spotřebu a sestavil nákupní seznam co máme koupit. Barman ti pomůže vybrat jednak podle cenové náročnosti i složení. některé ingredience se opakují. Pak je najednou na té svatbě o atrakci víc. Každý zkouší a porovnává koktejly. Náš barman byl absolvent barmanské školy - zkušenosti už ale měl. Tedy napadá mě oslovit nějakého mladého číšníka s praxí v hotelové škole nebo cateringovou firmu, která ti dodá profíka. .
Odpovědět
Tak jsem si to nejak představovala, že bych to udělala..jen najít ještě správnou osobu :-)
Odpovědět
Shodou okolností, když jsme zařizovali obsluhu na svatbu (měli jsme obřad i party) u nás doma, resp. na zahradě -12.9.), tak manžel sehnal kolegyně, která pro nás tuto službičku udělala i spolu s její dcerou, která shodou okolností pracovala jako barmanka, tak jsme toho využili a měli jsme míchané nápoje, víno, vodku a rum. Vše zůstalo, jen míchané nápoje se vypili až do dna :-D Všichni si je moc chválili. Pili to i chlapi ale ženské byli vyloženě nadšené ;) Měli jsme to fakt na profi úrovni, takže alkohol byl dražší než kdybychom jsme podávali jen panáky ale nám to za to stálo ;-)
Odpovědět
Tak to věřím, že to za to stálo..a kolegyně s dcerou by to pro nás asi nebyly ochotné udělat,že? :-)
Odpovědět
Jsme ze severních Čech a byla to přátelská výpomoc (obě pracují ve fabrice) :-| Přeji ať se podaří sehnat někoho z okolí :-) Jinak pokud si najdeš na internetu přesné návody, tak je schopný to zvládnout kde kdo. Doma jsme si je již párkrát dělali. Na svatbě jsme měli Cuba Libre, Mochito, Margaritu, Cosmopolitan, Grean Peach a Sex on the beach - akorát u těch posledních dvou musíš dát pozor aby se ti nesmíchali, jinak to vše je opravdu jednoduché ;) nějaká šikovná, schopná kamarádka by si s tím jistě poradila ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?