Koho na svatební hostině "nakrmit" :-P

Nevím jestli se to tu řešilo, ale nevím momentálně koho z "cizích" a kdy a jak nakrmit. Jde mi o Fotografa, kameramana a Dj. apod ... Netuším co se dělá a co je slušnost, aby nedošlo k nějakému faux pas ?? Prosím poraďte
Odpovědět
Profilova fotka
Fotografka naoti obřad,skupinky,svědky atd...pak má s námi obed a po obědě dofoceni novomanželů hudbu máme od 17:00 takže večerní raut...;-)
Odpovědět
Kazdy, kto s vami stravi niekolko hodin, si zasluzi dostat najest.
Odpovědět
Řeší se to tu neustále :) V podstatě všichni z Tebou uvedených mají nárok na přestávku na občerstvení, neb pracují poměrně dost hodin. Zda jim ho zajistíš sama v rámci svatby, nebo to necháš na nich je na Tobě. Ale pokud jim to nezajistíš, tak budou nuceni jít se najíst jinam a tudíž nebudou moci fotit/točit/starat se o zábavu v průběhu této přestávky. Pokud fotografa a kameramana "nakrmíš", pak jsou i při vlastním jídle na hostině přítomní a tudíž mohou případně zvěčnit nějaké zajímavé momentky (třeba zatímco se čeká na další chod). Dj pro změnu může pustit písničku a jít si mezitím zobnout něco z rautu a pak znovu pustit písničku. Shrnuto - dle mého je pro tebe i pro ně výhodnější, když je "nakrmíš". Zase takový zásek to nepředstavuje :)
Odpovědět
Profilova fotka
V podstatě všichni, kdo s Vámi budou delší dobu i přes oběd. Fotograf a kameraman určite, DJ pokud ho máte objednaného už před hostinou také, pokud je až odpoledne, doneste mi alespoň něco k pití a talíř s koláčky, atp. Pokud budete mít raut, pozvěte jej. U DJ se na to velmi často zapomíná, přitom bývají na svatbách leckdy od 16 hod do půlnoci, to je nějakých 8 hodin.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?