Kdy zařídit catering?

Ahoj nevěsty, plánujeme svatbu v září 2020 v Českém ráji. Dokázal by mi někdo prosím poradit, kdy začít řešit cateringovou službu? Chtěli bychom oběd i večerní jídlo zařídit formou rautu... A nemá někdo s nějakou zkušenosti? Děkuji! :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem z Ostravy, ale na svatbu jsem zařizovala catering hned po místě. Pokud chceš dobrý catering, a aby to jej někdo nevyfoukl, tak je dobré se zařídit co nejdříve ;)
Odpovědět
@by_charlotta Svatbu jsme měli v květnu, catering (v našem regionu velmi žádaný) jsem zařizovala v září, tzn. asi 3/4 roku dopředu. Kamarádka sehnala catering i 3 týdny před svatbou, když jí to ten původní odřekl. Jídlo bylo mňam na pohled i na šmak.
Odpovědět
Profilova fotka
@by_charlotta dobrý den, určitě začněte řešit co nejdřív a za sebe doporučuji catering Dions z Mělníka. Jídlo výborné, bez náhražek a chemie ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jako společnost z blízkosti Českého ráje - když budete potřebovat - rádi dodáme party stany, párty nábytek, osvětlení, potahy, ubrusy, atd. Cetring doporučuji rok dopředu, máte čas vše domluvit, připravit a "lepší" společnosti jsou vštšinou na poslední chvíli již obsazeni. Za nás KNL Catering Liberec. S pozdravem Kostolnik Jan PARTY SERVIS kostolnik.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?