Kdy krájet svatební dort? Kolik jídla a pití na grilovačku?

Ahoj holky, mám dotazy, doufám že mi poradíte :-) Tak za 1. :-) Mám naplánováno že po obřadu se přesuneme do restaurace na oběd (pouze jen rodina+svědci) a poté se přemístíme do takové malé hospůdky kde bude grilovačka a bude tam na nás čekat kapela a dorazí i kamarádi. A já bych potřebovala vědět jak to máme udělat s krájením svatebního dortu? Jestli už po obědě, než se přesuneme jinam, nebo až na grilovačce? A za 2. :-) Jak už jsem se zmínila, po obědě se přesuneme na grilovací párty s kapelou a dorazí i kamarádi, takže nás bude tak cca 60. S jakém množství masa a pití tak máme počítat? A kolik litrů vína a sudů piva?? Chceme předem naložit kusy vepřového masa a ještě raději koupit pár kuřat, kdyby bylo málo, ale jaké množství?? A za 3 :-) Jestli máme připravit na stůl takovej malej rautík, jako pečivo, nadělat saláty, nakrájet zelinku, ale co ještě nechci aby toho bylo zbytečně moc a taky aby toho nebylo málo..... Úf, je toho dost co? Tak doufám, že jsem to napsala nějak srozumitelně a že se s tím nějak poperete :-) Děkuji holky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
1.dort bych nechala asi na grilovačku 2.záleží na tom jestli budeš mít jen jeden druh masa nebo více, a od kolika hodin grilovačku plánuješ,co se týče vína záleží co kdo pije, ale počítala bych tak 1l na osobu,a s pivem předpokládám, že budou pít převážně chlapi, bych počítala tak 2,5-3l na osobu(hodně záleží na tom jak dlouho předpokládáš že bude grilovačka trvat a kdo je jaký konzument). 3.co se týká rautíku, tak pečivo určitě, zeleninu taky,možná bych udělala mini řízečky,a třeba na pozdější dobu pár porcí gulášku pro velké jedlíky. Snad sem ti trošku pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my to máme stejně jako ty a s dortem jsme se domluvili tak že ho budeme krájet na obědě jako dezert a co se nesní převezeme na místo večerního rautu. na rautu budeme mít koláčky a pár cukroví, a nějaký salát ,tak si myslím že to bude stačit :-) 2. nás bude taky 60 a budeme mít 2 kýty, 100ks miniřízečků, asi 25 porcí guláše, 2 salámové a sýrové mísy + slané pečivo a sladké. Večer to máme od 18:00. Co se týče pití , tak většina pije pivo to budeme kupovat 3 velký sudy, a to vínko tak 10litrů bílého a 10 červého..Opravdu záleží co kdo u vas bude pít a podle toho nakoupit množství 3. a ten rautík bych určitě udělala jak jsem uz psala na začátku,co plánujeme my, to pečivo určitě (to jsem tam zapomela napsat) a nějaké ty miniřízky a slané pečivo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak budeme mít :) úplně stejně. Dort plánuju na raut, nakrájet jak budou všichni a ještě se nezačne moc poživat alkohol :) Maso bude dva druhy kuřecí a vepřové, ať je výběr pro všechny. Na osobu počítám 2 ks miniřízečku - cca 100g, 120-150 g grilovaného masa. A co jsem se radila tak salámovou a sýrovou mísu uvažovat tak 200g. Budeme me to mít cca od 14:00 hod. Zeleninu budu řešit na 2x... jednoujako salát ke grilovanému a druhý jako mísu na k studeným mísám. Pečivo koupím různí druhy a nařežu na kousky, ať je výběr. Pak jsem ještě uvažovala nad ovocnou mísou. Pití předpokldám, že se bude více pít pivo.. takže počítám tak 3 litry piva na osobu a, uvažujeme, že vezme 50l bečku a k tomu tu menší a když by se nepoužila máme možnost vrátit. Vína 20l. Máme 40hostů. Takže to tak nějak odpovídá jak psala Terýsek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?