Kdo bude obsluhovat při svatební hostině? Máte nápad?

Profilova fotka
Ahoj holky.mám tkový problém.Svatební oběd budeme mít v KS, a jídlo nám dovezou.Akorád nevím jk to vyřešit, kdo bude roznášet oběd, kdo přivítá svatebčany, zvyky...Kdo dozdobí stůl, dortem cukrovím..., prostě aby bylo všechno připraveno při příjezdu.a dále odpoledne budeme mít raut, takže potřebujeme, aby někdo nachystal obložené mísy.....Vůbec si s tím nvím rady.Máte někdo nějaký nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak buď zaangažujte někoho známého (nebo známého známého) a nebo si pronajměte obsluhu. My to taky tak měli a bylo to super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Aničko, něco takového zajišťujeme a naše ceny nejsou předražené, u vás by se ale cena zvedla o benzín - na takovou dálku :( podívejte se nám na profil a když tak se ozvěte :)
Odpovědět
my poprosili kamaradku segry - moje jsem nechtela, ty blizke jsem pozvala, ty ne tolik blizke jsem prosit nechtela, to by mi bylo hloupe. Ona byla nadsena, mela i vystudovanou hotelovku, o vsechno se paradne postarala. Do salu prisla driv nez my, nachystala kolace , cukrovi, svicky (vyzdobu, talire a pod. jsme delali sami den predem). Misy jsme si objednali v lahudkarstvi, nechtela jsem uz nikoho poverovat, delat to ten den rano (mamky, babicky...) Na roznos bych zkusila kontaktovat nejake uciliste z okoli, kamarady kamaradu....
Odpovědět
Zavolej na hotelovku. My je v práci občas využíváme, studenti mají aspoň praxi a vždycky mají sebou ped. dozor, který je nenápadně komanduje. Jejich mísy atd. vypadají vždy perfektně. A neměli by být drazí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?