Kde udělat hostinu v Plzni

Profilova fotka
Ahoj holky,poraďte mi prosím nějaké dobré místo na svatební hostinu :) děkuji předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jak by sis to představovala a pro kolik lidí? Jestli nějaký z hotelů nebo raděj soukromější restauraci....tipů bych měla spoustu.... :-)
Odpovědět
Taky vím o pár hezkých místech a taky i kde dobře vaří. Jsou i restaurace kde udělají obřad i hostinu, jak to máme my. :-)
Odpovědět
My budeme mít v Gondole v Palově ulici. Krásné prostředí, centrum města, skvělé jídlo a příjemný personál.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych chtěla udělat oběd pro rodiče a svědky a pak raut pro kamarády(cca 25lidí). Napadl mě pivovar Groll,je to u fotbal.stadionu za tím parkovacím domem. Kdyžtak poraďte jiné možnosti ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wachy007 Stejně tak v podstatě můžeš využít pivovar Purkmistr v Černicích (stejný provozovatel jako Gondolla) nebo komplex Kalikovský Mlýn a nebo některý z hotelů (Primavera, Marriot). Pak jsou hezké svatby i v Černicích u Matasů - tam mají kouzelnou zimní zahradu, která se dá celá otevřít :-) Samozřejmě se dá udělat hostina i třeba u Salzmannů, což také není špatná volba. Snad vybereš. :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měli jsme před 14 dny v Gondole. Prý se jim to ještě nikdy nestalo, ale byl to celkem průšvih. Nemohla jsem to už ohlídat, protože jako nevěsta jsem to fakt nestíhala, ale personál to hrubě nestíhal - měli jsme třeba skoro 2 hodiny na stole talířky od dortu. Takže si radši s někým domluvte, aby je šel včas důrazně popohnat, kdyby něco. :-) Jinak jídlo bylo vynikající.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?