Kartičky na stůl

Děvčata, odkud si objednáváte jmenovky na stůl ( na hostinu) ? Nebo je nemáte, či si je sami vyrábíte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyrobíme si je sami, kamarádka mi bude ke každé jmenovce kreslit tematický obrázek, necháme je společně se jmény natisknout na sépiový papír a na stole dáme do stojánků vyrobených z dřevěných kulatin. Přijde mi zbytečné něco takového objednávat, radši se kreativně vyřádím.
Odpovědět
Ahoj, taky jsem si vyráběla sama. Koupila jsem meruňkový papír v barvě stavby (budeme mít meruňkovo-hnědo-bílou), natiskla jsem doma na tiskárně jmenovky, koupila tvrdý bílý papír, který jsem naměřila a nastříhala, nalepila jmenovky a kartičky v půlce přehla takže sami stojí a nepotřebuji už ani žádný stojánek :-) k nim jsem přidala hnědou mašli a jmenovky jsou na světě. Dá se to udělat na milion způsobů. Myslím, že je zbytečné to někde objednávat. Jednak cenově (stáli nás dohromady asi 40 korun) a jednak z toho má člověk i radost a nikdo jiný takové mít nebude :-) přikládám foto, kterým jsem se nechala inspirovat..... už nevím kde přesně jsem na něj narazila tak snad se někdo nebude zlobit :-) přeji hezké přípravy :-)
Odpovědět
Děkuji za rady :-) Asi tedy také zkusím vyrobit sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kartičky z aliexpressu :)
Odpovědět
Profilova fotka
nově nabízím dřevěné :-) zůstanou hostům na památku
Odpovědět
@weddart a jaká je cena ?
Odpovědět
@novotnova už jsem našla, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@novotnova cena je pouze orientační, odráží se od počtu kusů - s větším množstvím se snižuje cena :-) klidně napište pro kalkulaci
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?