Kam umístit raut na svatbě?

Ahoj holky, mám dotaz kam v sále umístit raut? Budeme mít pronajatý menší KD, kde mají 2 sály oddělené od sebe normálně zdí s dveřma. V 1. místnosti, chceme mít stoly, je tam i "bar" a vchod do kuchyně (fotka se světlejší podlahou), v 2. místnosti je pódium, kde bude DJ (fotka s parketama), takže se tam bude i tančit. Místa je dost, obě místnosti jsou dlouhé nudle... Dali byste raut do místnosti s hudbou nebo tam kde budeme sedět? Prosím o vaše rady, pokud jste to tak někdo měl, popř. jak vám to vyhovovalo, co naopak vadilo atd.... A druhá věc, když máte raut, berete někoho na obsluhu na pití? Jako že bude servírka chodit kolem stolu a ptát se kdo si co dá, nebo necháváte ať si každý nalije sám, mimo piva třeba? Díky všem za rady, názory, postřehy :)
Odpovědět
Pokud se to dobře vejde, dala bych z praktického hlediska raut do místnosti se stoly a barem :-) A co se týče obsluhy, pokud si pití zajišťujete sami, nechala bych ho taky samooblužně. Pokud bude někdo za barem, myslím, že stačí hosty instruovat, aby si tam došli objednat.
Odpovědět
Profilova fotka
Jidlo bych dala tam, kde se bude sedět, pokud to chcete mit ve dvou salech. Nevim, jak to budete mit zarizene, jestli chcete mit jeden sal na sezeni a druhy praudny na tanec, nebo jestli tam budou take nwjakw stoly/zidle. Osobne by h raut dala do salu s posezenim, ale mela i nejake stoly a zidle navic v salu na tanec, pokud neni problem místo, kdo bude chtit poslouchat nebo sledovat tančící. Jestli chcete obsluhu, to si urcete sami, my jsme piti nechali na samoobslute, ale meli jsme jednu holcinu, ktera prochazela, sbirala spinave nadobi a myla ho a varila kávu, pokud nekdo chtel, takže kdo chtel, mohl ji požádat, aby mu neco donesla, , ale aktivne nechodila a neptala se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?