Kam posadit svědka a svědkyni když jsou pár :-) ?

Nevím, jak udělat zasedací pořádek, když moje svědkyně a přítelův svědek jsou pár a chtějí sedět u sebe. Poraďte :-)
Odpovědět
My to měli stejně a seděli vedle sebe
Odpovědět
Profilova fotka
hádám že nejsou děti, takže bud budou sedět vedle sebe a nebo ne. naši svědci s náma neseděli, ale pokud by to tak bylo, seděli by oddělene, vedle mě svědkyně, vedle ženicha svědek. měli jsme tam rodiče.
Odpovědět
Já bych dala vedle vás rodiće a pak tedy ty dva svědky vedle sebe.
Odpovědět
my měli stůl do T, takže vedle nás seděli pouze rodiče a svědkové (také pár) seděli jako první v nožce písmena naproti sobě.
Odpovědět
Vybrala bych si jiné svědky. Takové, co nebudou jak malé děti potřebovat sedět vedle sebe. MInimálně ne těch pár minut při hostině. Změny se dějí ze dne na den a taky se drazí svědkové mohou den před svatbou rozejít.
Odpovědět
Snad to přežijou, když na oběd nebudou vedle sebe :-D
Odpovědět
Dala bych rodiče vedle sebe a pak svědky, ať sedí spolu. Pár bych nerozdělovala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Doufám, že některé místní reakce jsou jen vtip... Je přirozené, že by rádi seděli vedle sebe a tady se do nich hned někdo pouští, že se chovají jako rozmazlené děti, a ať si novomanželé zvolí jiné svědky... Co se týče tématu, tak pravděpodobně se už vyřešilo, když svatba byla před více jak rokem :) Nicméně my třeba na svatbě ani zasedací pořádek dělat nebudeme, na svatbě přátel se nám líbilo, že to tak neměli a člověk si mohl sednout kam chtěl :) Jasné, že rodina bude sedět blíž k nám, ale abych přikazovala svým kamarádům, jestli si sednou k těmhle nebo k těmhle...stejně ty skupinky vědí, jak se vzájemně znají, tak si tak sednou přirozeně, jediné, co budeme řešit je to, aby nedošlo k situaci, že někdo bude sedět plonkový někde mimo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?