Kam posadit děti?

Ženy, prosím o radu. Dávám dohromady zasedací pořádek, ale jelikož nevim kolik nás bude, usadím jen rodinu a kamarádi si sednou, kam chtějí. Nicméně mám problém. S přítelem máme společnýho kluka, a on má z 1. manželství ještě 2 kluky. Našeho prďolu (1 rok den po svatbě) bude mít na starost naše máma, jeho kluky (8 a 10 let) tchýně. Jak je posadit? Je blbě, když bych vedle nás posadila k sobě nejmenšího na svojí židličku a vedle mámu s tátou a k mužovi jeho kluky a pak jeho rodiče? Vůbec nevím jak to udělat, nejmenší se sám zatim nenají. Jak byste to vyřešili? A jak jídlo nejdřív děti (budou tak asi 3 děti co sami ještě nepapají a náš malej řve, jak vidí ostatní jíst a on nejí) a pak zbytek? Vůbec si s tím nevím rady.
Odpovědět
Myslím, že to blbý vůbec není :-) Pokud vaši rodiče nějak upjatě netrvají na tom, že musí být nejdůležitější :-D My měli téčko-my a svědkyně (jedna z nich byla manželova dospělá dcera). Pak u dlouhého stolu už ani nevím, jeslti jsem dala nejdřív rodiče nebo naší tříletou dceru, ale počítala jsem s tím, že stejně bude chtít být vedle dědy, vedly sestřenic atd. :-D Takže se pak nějak přeskupili. Abych pravdu řekla, nechtělo se mi ve svůj svatební den zabývat se krmením, tak jsem požádala rodiče (stejně by chtala být s nimi), aby se o ni postarali. Bylo to pro ně samozřejmé, ale to asi záleží na tom, jak to u vás máte ;-)
Odpovědět
Ja bych vedle novomanzelu posadila rodiče a pak deti, poprosila bych mamku, jestli by maleho nakrmila a vedle tchyně posadila kluky od manzela. Myslim si, že i pro vas bude příjemnější, kdyz nebude muset maleho krmit.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v den svatby skoro rok a půl letou holčičku a udělám to tak, že jí posadím vedle sebe a potom bude sedět moje mamka. Takže si myslím, že jak jste to napsala, tak je to klidně možné a udělala bych to tak. Ono ve finále můžete udělat zasedací pořádek jaký chcete vy, a ne se řídit nějakou etiketou nebo tak ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?