Jmenovky

Ahojky všichni, řeším výtisk jmenovek na stůl. Už mám i návrhy... však řeším druh papíru. Obyčejná čtvrtka se mi nelíbí a fotopapír se mi zdá blbost. Máte nějaký návrh?
Odpovědět
Profilova fotka
@annekrausova Já je tisknu na stejný papír (ozdobný tvrdý papír s reliéfem z výtvarných potřeb) jako máme oznámení. Bude to ve stejném stylu :-)
Odpovědět
Díky :)
Odpovědět
já taky tisknu na stejný papír jako oznámení ... béžový mramor, mám v albu @annekrausova
Odpovědět
Tak jsem to vyřešila čtvrtkou. Dámy mě to už nebaví... Mám pocit že je to všechno naprosto vyhozené peníze a že jsme měli všechno udělat jinak prostě se vzít sami... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně preferuji spíš čistý bílý papír (třeba zmíněná čtvrtka .. 250g/m2) a nějaký hezký potisk... Mramory se používaly před r.2000 a textur na papíru už také moc in nejsou..
Odpovědět
Profilova fotka
@annekrausova Taky mam tento pocit asi uz mesic. Ani ne kvuli penezum, ale ze nic nevychazi, jak si predstavuju a pracovne jsem hodne vytizena a stihat vse, na to nemam. Ale mozna je to jen predsvatebni stres. Vsechny nevesty stresuji a pak pisi do alb, jak byla svatba dokonala :-) Verim, ze to vse zvladnes, at uz s obyc.ctvrtkou na jmenovky nebo nejakou ozdobnou ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud si nevíš rady s papírem zkus něco jako ja.. jmenovky z břečťanoveho listu, vypadá to krasne :-) Mám v albu..
Odpovědět
Profilova fotka
Co neco takového? Na "vyrazeni" srdíčka se prodávají takové nůžky...budou stát par stovek...a jinak klasicky nažloutlý (nebo jinak barevný) papír a na bily papír tisknout jména...jednoduché a podle me hezke
Odpovědět
Děkuji všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle jsou naše, úplně obyčejné :-) Joo ten pocit už mě taky parkrát dostal, je potřeba si to všechno zjednodušit..Je fakt, že když lidi na svatbu přijdou jsou jim takovéhle maličkosti většinou ukradené tak se tím zbytečně nezatěžujte a nekažte si náladu :-) Pochybuji, že budete po svatbě přemýšlet, že " jmenovky nebyly úplně podle představ" apod. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lze tisknout na luxusní papír zlatý, stříbrný či strukturovaný.
Odpovědět
@barter Ahoj, můžu se zeptat, jaký font jste použili? Hledám něco "ručně psaného" a tohle je moc pěkné :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ja na sve pouzila motiv z oznameni... Papir byl leskly karton a popisovala jsem bilym lakovym fixem... Minimalni naklady :) jinak ten motiv je jednotici prvek- i na menu, programu a ostatnich tiscich ;)
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali menovky zo zeriavov.. akurat to tu nie je moc vidiet :/ ale kazdy mal svoju
Odpovědět
Profilova fotka
@little_emilly Jane Austen ;-)
Odpovědět
A já na zdobený papír dlabu. Píšu jmenovky rukou na čistě bílý papír. :-D Jakýpak, copak. Nemusí být ve všem technika a kudrlinky. :-D Mně to přijde osobní, i když to nebude dokonalý, i tak to bude fajn. :-) Však se jdeme na svatbu bavit, jíst a pít. Myslím, že jmenovek si zrovna nikdo všímat nebude. :-D
Odpovědět
@algiz Vlastně ani výzdoby... :-D To si bude každý pamatovat pět minut a jaká byla? To vám druhý den skoro nikdo nepoví. :-D Ale výzdobu samozřejmě dělám. Už jen pro můj pocit. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?