Jmenovky na stůl v podobě fotek?

Profilova fotka
Ahoj, včera jsem si tak projížděla web a koukala se na inspirace jmenovek na stůl, pár se mi zalíbilo, např.jmenovka zapíchnutá v rafaelu (ale to je zlaté a my máme modrou svatbu :D ), nebo jmenovky v podobě perníčků, nebo jmenovky na kterých bude psáno např.přítel neteře matky nevěsty (ale s těmito by mohl vzniknout chaos). No a tak jsem přemýšlela a napadlo mě, že by ty jmenovky mohly být v podobě fotek. Např.nějaká fotka z dětství, nebo srandovní foto.. Akorát nevím, jak by byly na tom stole, aby šly vidět..opřít o skleničku, dát na talíř.. Takže se chci poradit, jestli nemáte někdo zkušenosti, nebo nápad jak by se to dalo udělat :-)
Odpovědět
Koupila bych na aliexpresu male ramecky...treba tyhle...10pcs Retro Antique Bronze MINI Painting Frame Creative Decorative DIY Photo Frame Pendant Home Decoration Parts http://s.aliexpress.com/nuUrM7vq (from AliExpress Android)
Odpovědět
No a jeste k tomu ramecku...na vrch bych dala treba maslicku a polozila do talire...
Odpovědět
Profilova fotka
@zaludova Super díky moc :-) ještě pokoukám na Ali :-) uvažuju možná o něco větších fotkách, ale uvidím, co seženu za rámečky :-)
Odpovědět
@bety88 meli tam ruzne :-) ja schvalne koukala po malych...aby nebyl stul zahlcen ramecky
Odpovědět
Profilova fotka
@zaludova já tam právě moc neumím hledat :D tak jsem jich moc nenašla ..ale co jsem našla, tak jsou takové na klíče, ale nevím, jestli by se to hodilo.. https://www.aliexpress.com/item/50-pc...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?