Jídlo na stolech?

Mám dotaz jestli na svatební stůl po obědě se dává nějaké jídlo?Tchyně byla hrozně unešená z toho že chci mít raut, že ona si sama teda pro jídlo nezajde že je to i pro ostatní lidi trapné aby si sli sami neco dát....Má smůlu stoly budou hezky ozdobené a určitě to nechci mít zavalený řízkama a všim možnym :-S jedině tak na malý talířek dát trochu cukroví.Bere to tak jak to mívali asi dřív to se i strašně divyla, že máme jen jeden dort oni jich měli dvacet se zní fakt zbláznim :-D To by hosté nedělali nic jinýho a jen by seděli u stolu :-D :-p
Odpovědět
@danielalegatova No tak bude o hladu, když si pro nic nedojde, její problém :-D Je to naprosto běžné a normální, naopak mi to přijde lepší, tak si tím vůbec nelámej hlavu a nenech si do toho kecat :-) My budeme mít na stolech pouze talířky s cukrovím a dají se tam až po obědě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky jen talířky s cukrovím,nějaké ovoce a pár brambůrků-přece jen každý není na to sladké..ale všechno až po obědě a raut bude bokem:-)
Odpovědět
nezažila jsem svatbu, kde by byly řízky a cokoli jiného krom třeba koláčků nebo slaného pečiva na stole.... takže na tchýni se vykašli ;-) Btw. u nás už pak u tabule stejně skoro nikdo neseděl, jak začla hrát hudba, všichni trsali nebo postávali kolem baru.
Odpovědět
Já to budu mít stejně tak... Rautové stoly budou bokem a každý si prostě dojde, no a ten kdo se stydí bude mít hlad nebo poprosí někoho ať přinese víc na talíři =) Na pár svatbách jsem byla a dělali jsme to tak, že někdo přinesl na talířku třeba řízečky, jinek zeleninu, ovoce a tak... a dělili jsme se o to, takže i stydlivky se najedli ;)
Odpovědět
Profilova fotka
to by me v zivote nenapadlo :-D na stolech budou jen talirky s kolackama a vecer nejaky chipsy a tycinky :-D
Odpovědět
Kdo se stydí, nebude jíst :-D Ne, neboj, já si myslím, že ji ten stud přejde, až uvidí ty dobroty ;-) Hlavně jí neříkat detaily o svatbě :-D Vím, o čem mluvím :-D Pak tě tak otráví těma řečma, jak to bylo kdysi, co mít a nemít, co je blbé a co ne, že z toho ani nebudeš mít radost... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme teda mít také rautový stůl + gril mimo a na stůl se po obědě dají jen talířky se sladkým a příp. nějakým slaným cukrovím (chceme péct slané sušenky atd)....
Odpovědět
Jsem ráda že to mají všichni stejně ikdyby se stavěla na hlavu, tak to nebudu mít podlě ní :-D aby měla radost tak ji vše odsouhlasim a ve finále to bude jinak :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
s tcyhní si hlavu nedělej, přítelova sestra, když měli svatbu před nějakými 7 lety, tak měli taky odpoledne a večer jídlo formou rautu na stole u zdi a každý si tam bral bez problémů :-)
Odpovědět
já byla na jedné svatbě, kde byl pouze raut místo hostiny a tam to bylo udělané tak, že všichni si chodili k rautovému stolu, jen rodina nevěsty a ženicha měla už nějaké jídlo na mísách nandané přímo na svém stole (bylo to asi deset lidí). To mi přišlo jako dobrý nápad, aby se babičky o holi netlačily s ostatními ve frontě na řízek :-) Ale jinak na tchýni kašli a radši to s ní ani neprobírej, přeju hodně trpělivosti!
Odpovědět
@danielalegatova my po obede meli na stolech cukrovi a kolacky....na nekterych svatbach byva jeste ovoce (dle me zbytecne) no a potom klasika raut.... dorty jsme meli dva dekovaci (bez tech by to tchynka neprezila) a jeden hlavni......dekovaci dorty se potom na druhy den odvazeli domu vcelku a krajeli pro sousedy atd. (takze vubec byt nemuseli)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?