Jaký stoly prostřít na svatební raut?

Ahoj, můžete mi někdo poradit - postnout nějaké fotky, jak připravit svatební stoly pro raut? Nebudeme mít hostinu, jen raut, který se bude obsahovat i koutek pro rozlévané nápoje. Nenapadá mě tedy, co na stoly prostřít - talíře a skleničky mi tam přijdou trochu navíc, když vše bude u rautu... možná ubrousky a příbory? nějaký nápad?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít také jen raut. U stolů, kde bude jídlo, chci mít jen něco na oživení (mám vystříhaná srdce, ptáčky a kolečka z papíru a asi to tam budu mít jen položené na ubrusu - bílém, zepředu na stolech bude papírová girlanda), na těchto stolech bude i nádobí - talířky, skleničky apod., brčka apod., stoly, u kterých budou lidé sedět, budou mít dřevěnou podložku, na té budou skleněné a keramické vázičky a svícínky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Když je "vše u rautu" tak na stůl patří ubrus a kytka. Pokud máte v plánu jídla, u kterých se dá zašpinit, nebo je k nim potřeba příbor, příbor a ubrousky je taky vhodné mít na stole, ať hosté nenesou od rautu plnou náruč, ale jen talíř. Bžilion fotek bude... počkejme si na to: že by na Pintrestu? Aha, rok 2014 :D Tak radu ocení budoucí generace :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?