Jaké pivo budete mít?

Vůbec netuším jaké pivo objednat. Rozhodujeme se mezi Gambrinusem a nebo Svijany, co jste měli a nebo budete mít vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@ruzenal měli jsme Svijany, defacto na většině svateb a oslav jsem "zažila" Svijánky a myslím, že to je nejlepší volba :-)
Odpovědět
Taky nám bylo doporučováno Svijany :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít Dalešice. Svijany jsou taky moc dobré, ale do Gambrinusu bych určitě nešla. Fuj
Odpovědět
Taky bych dala spíš Svijany. Gambrinus mi nechutná. NIcméně mi budeme mít místního Rohozce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít Bernarda...
Odpovědět
Možná Matušku, pokud finance dovolí :-D A Gambrinus je teda pěkná sra*ka... Určitě vol v tomto případě Svijany.
Odpovědět
Plzeň, kozla a rebela
Odpovědět
Profilova fotka
Šla bych do Bernarda, Kozla, Plzeň a určitě vemte nějaké nealko pivo (ocení řidiči, potenciálně těhotné, ty co nemohou alkohol) - Svijany být vámi vynechám - pro většinu pivařů (a tím myslím ty, co budou pivo pít celý večer) je to strašný bolehlav. My to neřešíme - restaurace má na čepu Plzeňský Prazdroj, Bernard světlé 11°, Bernard nefiltrované 12° a Radegast Birell - nealko. Naprosto vyhovující výběr i pro kamarády pivaře.
Odpovědět
My budeme mit pivni specialy, kazdopadne podle me je nejlepsi Plzen... Ale je draha :-(
Odpovědět
Svijany taky nedoporučuju.... jednak hodně lidí je nepije (v mém okolí málo kdo, navíc se prý poslední dobou zhoršily, takže i ti, co je dřív pili, si teď radši dají něco jinýho) a taky jak už bylo psáno výše, je to hrozný bolehlav a ve větším množství má zvýšené projímavé účinky :-D Gambáč je takový bezpohlavní - neurazí, nenadchne... ale pokud máš možnost G 11 nebo 12, tak ten je celkem fajn. Rozhodně je to univerzálnější pivo ;-)
Odpovědět
My určitě Plzeň... ženich jiný nepije
Odpovědět
U nás se hodně pijí Svijany a Bernard, naopak Gambrinus většina lidí co znám nemá v lásce... My měli Holbu 11° a nikdo si nestěžoval... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Havlíčkobrodský Rebel (restaurace přímo točí, dobrej a není drahej) a asi vezmem ještě klasiku - Plzeň :-) A taky rozhodně hlasuju pro Svijany....Gambáč je kekel :-)
Odpovědět
Plzeň a Kocour =)
Odpovědět
Richarda:-)
Odpovědět
Jéé, super otázka, škoda že ne diskuse :-D. My budem mít Staropramen (nemůžem si vybírat, berem co v restauraci točej :-D). Řeknu ti to takhle.. Gambáč byla moje nejoblíbenější značka, ale fakt už to není co to bývalo.. Takže doporučuji Svijany, budou chutnat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba byla v Nesuchyni u Krušovic, tak je jasné co se točilo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bude černý kozel a gambrinus máme to rádi :D ....je pravda že na Svijany bacha po těch bolí hlava a zvrací se jedna radost....
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hostinu v restauraci,takže bude Gambrinus 10...ale kdyby jsme mohli vybírat,tak nejraděj máme buď Svijany nebo Kozla 11..hodně lidí má rádo Plzeň,ale pro nás už je taková hořká a hutná,holt je to 12....ze speciálů není špatné ani Novopacké pivo-11(brouček asi?),ale já mám raděj ověřenou klasiku:-)ale sto lidí,sto chutí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobne davam prednost ovocnemu pivu nebo vinu. Becku ma na starost pritel. Gambrinus urcite nee. Urcite jedenactku. Vypada to na Holbu nebo nejaky mistni minipivovar. Samozrejme jeste i nejake lahvace (Tambor), nealko a ovocna piva. Budeme grilovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenal To máte dobré, když Vám v restauraci dají i vybrat jaké pivo chcete. Je ale možné, že máte vše ve vlastní režii. Každému chutná něco jiného. Vyhněte se desítkám a pokud možno i velkým pivovarům. Po tom co je skoro všechny koupil Heineken, šla během tří let kvalita dolů už dělají hlavně tzv. europiva. (vaří se silné pivo a to se ředí vodou na nižší stupňovitost - pro pivovar velká úspora nákladů) Svijany, Bernard, Dalešice jsou dobrá volba. Tam se ještě pořád vaří poctivě a v chuti je to opravdu znát. I tak si myslím, že zrovna pivo není na svatbě to nejdůležitější. Vlastně jste první nevěsta o které vím, že řeší i tohle. :-) Nebojte, ať koupíte cokoliv, vždycky se to vypije. :-)
Odpovědět
My budeme mít Bratčické a nastávající ho dokonce sám uvaří :-D :-D :-D....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My asi Kozel 11° ;-) Gambáč určitě neeee....
Odpovědět
Radegast 12*
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít Podkováň, nebo Lobečské
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme sud Svijan(jsem původem od Liberce, jsem na nich odkojena, v životě me po nich nebolela hlava ani nic takoveho, a to jsem za život pár hektolitru vypila, to spíš Budvar, to je sladak a bolehlav) a dvě basy Rebela, zijeme v Havl. Brodě, tak kdyny byl někdo patriot a Svijany odmitl :) neodmitl nikdo a lahvacu se vypilo jen par :) jinak musim reagovat na prispevek, ze je zvlastni, ze nevesty resi i pivo...ehm pro me byl vYber piva na prvnim miste, naky prstynky nebo tak, to bylo az zatim :) hlavne pivo, maso na tatarak, pozvat rodinu a zbytek se nejak vyvrbil :) Určitě se da doporucit i Bernard, Holba, Krakonos...volila bych spíše jedenactku, pokud je svatba v lete, mejte na cepu i desitku, na zahnani zizne :)
Odpovědět
My rozhodne Bernard 11 :-) nejlepsiiii
Odpovědět
Profilova fotka
My měli sudy Plzeň dvanácku a nefiltr a pak basu Svijan
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo jeste dneska dobrovolne pije Gecko? :D Jestli chces potesit vsechny, vezmi Kozla. Jestli chces neco lepsiho, vezmi Svijany. A pokud chces bejt za hvezdu, koukni v okoli svatby po minipivovarech a vyraz na ochutnavku :) My budeme mit Platana. Jsem zvedava, co na nej prazaci zhejckany reknou, ale jednou se vdavam na jihu Cech, tak budu pit jihocesky pivo :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?