Jake jidlo na Švedské stoly?

Prosím poradite, co na Švedske stoly? Budeme mit kolem 80 lidi. A bude se zabijet prase, takže budou vyrobky, tlačenky, jitrnice atd..
Odpovědět
Profilova fotka
No co, masové kuličky s brusinkami a hranolkami. Případně losos. Kompletní menu zde: http://www.ikea.com/cz/cs/store/praha...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v plánu guláš, tatarák, kuřecí-vepřové řízky, capresse,obložené talíře-sýrové a salámové, zeleninový salát, zelný salát, slaný muffiny+další stůl kde bude jen sladké-koláče, cupcakes,makronky, dort...Máme obřad až odpoledne, tak ten mini raut bude do přežití než bude ogrilované prase a steaky na lávovém kameni. ;-) Podívej se na internet, kde různé cateringové firmy mají i fotky rautů, ať máš inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Kuřecí a vepřové řízečky, masové kuličky, sekaná, tatarák, mini steaky, sýrové talíře, zeleninové saláty, zelenina jen tak (kdo nemusí salát), ovocné mísy, slé štrůdlíky či šnečky, olivy, ... A pak sladké - dort, rolády, cukroví, koláčky, muffiny. Je spousta možností, jde o to, co máte rádi vy a vaši hosté. Ale tímto výběrem si myslím nic nezkazíte ;)
Odpovědět
Tak počet lidí i zabíjačka to sedí, máme to úplně stejně :-D budeme mít lalok, jitrnice, jelítka, tlačenku pak ohnivé maso, vepřové a kuřecí špízy, tatarák, řízečky, salámovou mísu, sýrovou (z domácích sýrů) mísu, kachnu se zelím (bílé i červené), nějaké 2-3 saláty .... víc si nepamatuju :-.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás bylo pro 40 lidí: 13 kg kýty, 60 kuřecích řízků, 60 vepřových, 5 kg pečené krůty, 10 litrů gulášové polívky 4 kg sýrové mísy 2 kg teplé zeleniny 4 kg studené zeleniny 2 kg bramborovýho salátu 1 kg tzatziky pečivo, ovoce, plno zákůsků a čokoládek, 70 ks minichlebíčků a bylo toho hrozně moc! Víc jak 1/3 zbyla. Jediný co nezbylo byly řízky, lidi asi byli líní otevřít poklopy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?