Jak zabavit děti na svatební hostině?

Profilova fotka
přemýšlím, co vše pořídit pro děti na hostinu, aby se zabavily a chvilku byly v klidu - budu mít větrníky a bublifuky. A děti budou 2x 4 roky, 9 let, 1 rok a 1,5 roku.
Odpovědět
no my jsme přemýšleli o balonkách- třeba ty tvarovací atd..
Odpovědět
U nás děti překvapivě nepotřebovaly poradit. Holčička 1,5 roku šla od jedné tety k druhé a se všema si ťukala "na zdraví" a to jí vydrželo půl dne. Synovec, který měl 5 s námi neúnavně pařil do 1:00 do noci, holky 7 a 9 let se chvilku zabavily s tou nejmenší, chvilku se zabavily spolu a pak taky tancovaly a zapojovaly se do zábavy. Ani jeden z nich se nenudil.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojte budoucí nevěsty, pokud jste z Moravskoslezského kraje a budete mít na svatbě více dětí, doporučuji hostinu na Bílé Holubici v Mokřinkách, cca 20 km od Opavy. Je to tam prostě super, bezva jídlo, super personál, rodinné prostředí, ubytování, minizoo a velmi vstřícný vedoucí, který všechny děti vzal na krmení zvířátek. K tomu všemu je to uprostřed lesů, takže se nemusíte bát, že Vám dítě srazí auto, je tam spousta houpaček, prolézaček, velká terasa, zkrátka vše je úplně super!!!!! Jinak my jsme zabavili děti tím, že pomáhaly ženichovi a nevěstě likvidovat balonky, ve kterých byly různé dárky, mimo jiné jeden z úkolů byl, že jsme si museli zatancovat s dětmi ptačí tanec, dětičky byly natěšené, veselé, super, bavilo je to! Každou další rodinnou oslavu strávíme jedině tam. Maximální spokojenost :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme dvě pětileté holčičky a těm stačily omalovánky a bublifuky. A samozřejmě hudba - pořád chtěly tančit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli hodně miminek, jednoho dvouletého chlapečka a tříletou a pětiletou holčičku. V restauraci byl dětský a kojicí koutek, spousta hostů se ráda ujala role hlídacích tet, strejdů, babiček a dědečků a pak samozřejmě skvělý DJ, děti se vyřádily na parketu, nebyl s nimi nejmenší problém :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, my jsme měli připravený pro děti stan (v něm pastelky, papíry, něco málo hraček). Pak balonky a bublifuky. Poletovaly všude kolem a když byly unavený, tak šly na chvilku do stanu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?