Jak vymyslet osvětlení na zahradě při rautu?

Profilova fotka
Můžete mi někdo poradit? Máme rout na zahradě, bude party stan. Jak vymyslet a udělat osvětlení na zahradě aby bylo vše o.k. Líbí se mi žárovky na šnůře jako vánoční svíčky ale velké ale nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja si objednala z anglie lampiony a k nim led zarovky... sviti bez elektriny cca 50 hodin, tak to snad vydrzi svitit celou noc;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda. Taky budeme mít párty stan a já budu mít rozvěšené lucerničky se svíčkou a svíčky na stolech, aby byla romantika :-) Ale malé žárovičky vypadají taky moc hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se inspirovala tady na beremku a udělám obyčejné zavařovačky, ozdobím je a pak rozvěsím jako lucerničky:)
Odpovědět
ahojky, taky jsem to už zjišťovala a bylo mi doporučeno je koupit někde na tržnici...prý se dají sehnat :-) ...ale jinak taky budeme mít lampiony, lucerničky a zavařovačky :-)
Odpovědět
My jsme měli nataženou elektriku s žárovkou a na nich stínítka z Ikey takové ty kulaté, stálo to pár korun a vypadalo to moc hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky budeme mít zavařovačky a asi lucerničky, a moc se mi líbí tyhle lampionky z vánočního řetězu http://www.oncewed.com/12961/diy-wedd... ale uvidíme jak to tam bude s připojením k elektřině
Odpovědět
Profilova fotka
ahojl, také budu dělat zavařovačky, už se těším. seženu krabici a dám se do zdobení. ještě se mi libí takové papírové svítidlo co je v bazaru, dá se to lehce doma vyrobit. at žije papírnictví a výtvarné potřeby.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Holčiny, prosím o radu - kdo jste měl stany - stačily na osvětlení ty svíčky?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pokud budte mít raut spojený s oslavou, tak předpokládám hudbu a ten kdo dělá hudbu, dělá i scénické osvětlení.. Každá oslava má nějaké aranžma. Je přípitek, proslov, předávání dárků apod. to by mělo být dobře nasvíceno. Ve stanech je pěkné nasvícení nepřímé, tedy od podlahy podél boků stanu a světlo dopadá na strop, kde se dosáhne měkkého osvětlení. Pokud jsou použita LED světla s DMX řízením, je možné vykouzlit barevnou scénu, která podpoří pohodu a slavnostní okamžik. Pak následuje volná zábava, konzumace apod. To pak může nastoupit romantické osvětlení a režony s jídlem více nasvětlené, aby bylo vidět co nabírá. No a pokud se rozjede hudba se světelnými efekty, tak se vytvoří dostatečně atmosféra zábavy. Ty svíčky pomocí rukodělné práce jsou fajn a není proč je nedoplnit pro to romantické osvětlení. DJ Zdenek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?