Jak prostřít tabuli když je pouze raut?

Ahoj nevěsty a novomanželky :-) chtěla jsem Vás poprosit o Vaše rady a zkušenosti s prostřením svatební tabule, když nemáme žádný oběd ale pouze raut. Mám na stůl dávat talíře, příbory popřípadě ubrousky a skleničky když si každý bude nabírat jídlo/pití sám? nebo je nechat zvlášť na stoje přímo u rautu? Bojím se aby pak nepůsobila svatební tabule prázdná. Neplánuji tam stavět milion svícnů ani váz takže tam budeme mít jen organzu a dekorační kamínky. Máte třeba fotografie jak jste to řešili vy? Děkuji všem za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych určitě dala skleničky - na přípitek a na nealko - a pak nějak pěkně třeba ubrousek, talíře a příbory bych nechala až u rautu, aby si každý vzal, co bude potřebovat :)
Odpovědět
To je na tobě :-) my budeme mít stoly nazdobené, organza, kytky atd. Ale talíře, příbory a ubrousky budou na rautovém stole, ať se každý obslouží. Ale je to fakt na vkusu každého, jak to chce mít.
Odpovědět
Taky budeme mit jen raut a uz sem nad tim premyslela, protoze na stolech chci mit jen bily krajkovy behoun a par vaz s nevestinym zavojem a svicky, jinak to nechci preplacavat... takze tam bude jen darek slouzici i jako jmenovka a pak asi ta sklinka na nealko a vino.. jinak nevim no
Odpovědět
Asi to taky nějak tak vymyslím. Přijít k prostřenému stolu s talíři a nic na ně nedostat je asi hloupé :-D Děkuji všem za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme to měli takhle a všem se líbilo :)
Odpovědět
@vikulin To je krásné, moc děkuji za inspiraci :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?