Jak popsat jmenovky

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak máte popsané jmenovky? Já jsem je totiž popsala tak, jakože „Maminka ženicha“, „Svědek ženicha“ (nastávajícího brácha) a nastávajícímu se to zdá divné, že tam budou takhle napsané „funkce“, jestli by tam nemělo být normálně „Maminka Jana“, „Kája“ atd. Tak teď nevím… Jak to budemete mít psané vy? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já je sice napsané ještě nemám, ale budu asi psát jména, tak jak se to zdá Tvému nastávajícímu lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s tím dlouho zápasila a nakonec mám jmenovky s funkcí u rodičů a prarodičů jinak je tam všude pouze jméno
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já psala normálně maminka ženicha, maminka nevěsty a tatínek nevěsty a tatínek ženicha a zbytek už jenom jménem. A nebála jsem se tam psát ne Kateřina, ale Katka, ne Karolina, ale Linuška....protože jim tak všichni říkáme....a někdo nemá rád, když se mu říká tak, jak to má napsané v rodném listě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, u nás děláme každý den X takových jmenovek a můžu Vám říct, že si s tím nikdo hlavu moc neláme :). Dost často jsou na jmenovkách přezdívky a jak píšou ostatní většinou je "maminka nevěsty", "maminka ženicha" atd. a potom už klasicky jména.
Odpovědět
Profilova fotka
@jani29 Dobrý den, většinou si to nevěsty nechají popsat jak to cítí :-) vyrábím obě varianty, takže spíš jde jen o to jak to tam chcete vy.
Odpovědět
@jani29 My máme v plánu to taky popsat - maminka ženicha, bratr nevěsty, přítelkyně bratrance ženicha apod. Uvidíme, jak nám to vyjde na jmenovky. Ale plán by byl :-)
Odpovědět
My tam budeme mit jmena, jinak se nam to pak zda hrozne slozity ''pritelkyne bratrance nevestinyho taty'' atd.. a u kamaradu by to stejne neslo tak udelat.. proste napiseme jmena a pod tim do zavorky ''Babicka'' atd u tech nejblizsich.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?