Jak nejlepe zabavit deti na celodenni svatbe?

Profilova fotka
Prosim o nejake napady na zabavu pro deti na svatbe, budeme jich mit okolo 10 a vekove budou okolo 2, 5, 8 let. Mam pripravene omalovanky a pastelky, ale vim ze to neni zabava na cely den:( Nechceme si najimat nejakou chuvicku, ale nejak sikovne deti zabavit:)
Odpovědět
Naše restaurace má k dispozici dětský koutek, tak něco takového? Těžko radit, když jsi nenapsala, kde to máte, jestli by mohly ven apod.
Odpovědět
Deti se asi spolu zabavi i samy bez niceho. Ale tak kdyz tam bude nejaky koutek pro ne vyhrazeny, kam jim treba date i nejake hracky, tak to bude fajn. Da se i s nimi zatancovat, co si tak pamatuju z kamaradky svatby. A vetsinou s nimi rodice odjizdeji relativne brzo, treba max do deviti, kdyz jsou tak male...
Odpovědět
Já si půjčím od kámošky ještě takový malý dětský stan (má ho, myslím, z IKEA). Na oslavě jejích narozek se v něm děcka vyblbly a je pravda, že ve větším počtu se zabaví samy i bez dospěláckých nápadů...
Odpovědět
Záleží, jestli bude svatba venku nebo uvnitř. Obecně se děti líp zabaví, když můžou lítat po venku. My měli děti už větší (5 - 11) a zabavili jsme je trampolínou, šipkama (dětskýma s tupým hrotem), nafukováním balónků héliem a petanqem. Docela se vyblbli i s konfetama. Bratranec při pořádání větší rodinné oslavy půjčil malý nafukovací hrad a o dětech jsme nevěděli skoro celý den...
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme omalovánky, pastelky a papíry a celý den jsme o nich vůbec nevěděli, v hotelu tam ještě přidali lízátka, bonbonky a sušenky a fakt to úplně stačilo.
Odpovědět
Náš hotel měl venku dětský koutek a navíc děti si vystačily s lanem, které vázaly na prolezkách a přetahovaly se :-D Takže já moc neporadím, ale klasika - pastelky, omalovánky, papír, bublifuky. Dá se i pronajmout nafukovací hrad, což je také ověřeno a oblíbeno :-)
Odpovědět
No nám teď v sobotu můj šestiletý bratranec nepozorovaně vypil jednu skleničku metropole, takže zbytek svatby prospal :-D ale jinak malý bratránek (rok a půl) se vyblbnul na pískovišti a ostatní děti (kolem 6 let) blbnuli v parčíku s velkými balvany, který byl hned u restaurace :) vždycky se jen na chvíli přišli ukázat a už zase někde lítali :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
My jsme měli dětský koutek přímo na sále. Koberce, plyšáky, odrážedla, bylo to skvělé, maminky nikam nemusely, hlídaly ratolesti od stolu a nikoho to neobtěžovalo. Skvělé! :)
Odpovědět
Já byla loni na svatbě kamarádce v hotelu Zvíkov. Hostina byla v restauraci. Vedle byl salonek připravený pro děti - dětský koutek se skluzavkou, hračkami, omalovánkami. Večer jsme měli grilování u bazénu. Venku jsou pro děti houpačky, trampolína a hlavně ten bazén. Hotel nám zařídil i dvě mladé chůvy, takže se o ně starali a my jsme se mohli v pohodě bavit. Hotel Zvíkov vážně doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli dětí na svatbě asi 20 a nejstarší byl 9 let, jinak nejvíc od 2-6 let a také jsme za rautovým stolem zřídili vlastní hrací koutek, koberec, stan s tím tunelem (máme doma), dřevěné koleje s mašinama frčeli nejvíc a pak takový ta stavebnice jako lego, ale podstatně větší i pro mrňata, pár aut a něco pro mimina...rozhodně nedoporučuju motorky nebo jiná odrážedla, protože děcka by se o ně rvala a navíc by jezdili jako blázni po celém sále, kde se tancuje :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme taky moc dětí a budeme tam pro ně mít bublifuky,nafukovací balonky,tabuli na kreslení křídou a ještě mám nachystanou krabici s různými žertovnýma brýlama a čelenkama,takže počítám,že to děcka nenechají bez povšimnutí:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?