Jak naplánovat program na hostině?

Ahoj holky máte některé sepsaný program jak to jde postupně? Nebo vy co už jste se vdávaly napíšte mi jak to chodí? :) Dáme oběd a co pak? :D vyčetla jsem, že se pak dává kafe plus krájení dortu a dál? Budeme mít hry normální i taneční, tombolu a první tanec. Poradíte mi jak to uspořádat? A budete mít puštěnou hudbu při obědě? Samozřejmě myslím tiše aby jsme se mohly bavit. Nebo se pouští až na zábavu?
Odpovědět
Měli jsme oběd, první tanec, krájení dortu. Pak jsme se šli s novomanželem fotit, hosté měli v té době k dispozici Instax mini na fotky, které nám pak vlepili do knihy, kupovali lístky do tomboly a mohli tančit (hudbu jsme měli puštěnou přes reproduktory z počítače). Po návratu házení kytice a tanec prokládaný hrami :-). Hudbu jsme měli puštěnou i během oběda, ale opravdu hodně potichu. Původně jsme chtěli dort hned po obědě, ale byl docela sytý, takže jsme to odložili.
Odpovědět
Plán byl oběd, pak kávička - přitom jsme se fotili, pak krájení dortu, pak společný tanec a otevření celkové zábavy.. a nevěřila jsem, ale všechno se tak neskutečně protáhlo, že nějaký program vůbec nebyl třeba.. lidé se bavili spolu, ani nepotřebovali hudbu :-) Ale všechno je to o lidech, takže těžko říct :-)
Odpovědět
Takze uz po obede se dela prvni tanec? No potes :D myslela jsem, ze prvni jsou hry a pak az, kdyz se jde tancit je ten prvni tanec :(
Odpovědět
@yves6511 ja se prave bojim aby nebylo ticho, protoze nase rodiny se navzajem neznaji. Jen nase mamky a sourozenci. Tak proto tam tu hudbu chci. A mame to ve stylu 50let, takze tomu chci prizpusobit i tu hudbu
Odpovědět
Profilova fotka
@kulihrasekzeleny není žádný stanovený harmonogram, první tanec můžeš mít po obědě/po focení/nebo klidně v osum večer.... já si třeba nedovedu představit, že bych šla po jídle hned trsat :-D a navíc tam ani nebude kapela. My plánujem první tanec až po tom, co se vrátíme z focení a zahájíme tím odpolední zábavu... Stejně tak hry si můžeš zařadit kamkoliv, abys vyplnila čas (např. já to plánuju jako výplň přestávek kapely, ale uvidím až na místě, když bude nenucená zábava probíhat, tak je možná i vynecháme úplně)
Odpovědět
Profilova fotka
My po obědě dali kafe a zatímco jsme se šli fotit, hosté se zvládli zabavit sami, než se všechno povykládalo, byli jsme zpátky. Myslím, že jsme nechali puštěnou nějakou reprodukovanou hudbu jako kulisu. Po našem návratu jsme nakrájeli dort, dali první tanec, čímž se rozproudila taneční zábava a v mezičase, jak byl prostor, se daly nějaké hry a aktivitky. Ty bych určitě neplánovala nijak napevno. Když běží zábava sama, přijde mi škoda ji narušovat násilně nějakou hrou. Naopak ale pokud zábava moc nejede, je podle mě fajn mít připravené nějaké hry, aby nebyla nuda :)
Odpovědět
Myslím, že není nijak stanovené, jak by co mělo jít po sobě :-) Nám ten tanec vyplynul sám, byly to ploužáky, takže to šlo i po obědě :D A mezitím byl meziprostor, kdy se jen tak povídalo :-) Rodiny se moc neznaly, ale docela se zvládly bavit samy.
Odpovědět
@kulihrasekzeleny taky jsem se bála, ale úplně zbytečně :) všichni se usmívali a bylo šťastní a zabavili se sami :) a lepší nechat vše volně plynout než dělat nechtěnou zábavu a diktovat co kdy v kolik se má dělat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?