Jak jmenovky postavím na stůl? Je to vytisklý obdélník

Ahoj holky, rozhodli jsme se pro jmenovky vyrobené po domácku. Ale přemýšlím nad stojánkem ja jmenovky. Původní plán jsem měla takový, že jméno vytisknu na samolepící bílý papír a pak nalepím na tvrdý potom to přehnu a budu mít stříšku, to by nebyl problém. Ale nyní jsem vymyslela, že jmenovku udělám v podobě oznámení, jmenovka tedy bude barevná, ale nevím kam a jak ji postavit na stůl, když to bude jen vytisklý obdélník. Předem děkuji za Vaše tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 a co takhle vzít korky, ovázat je třeba bílou mašličkou a do středu udělat zářez a do něj zasadit jmenovku. nebo koupit malé kolíčky se svatebním motivem a připnout je na ubrousky, či na skleničky :-)
Odpovědět
@ivanep No to je nápad. Moc děkuji...
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 nevím jak velikou ji budeš mít, ale pokud mrňavou, tak jsem myslím viděla třeba korkovou zátku, seřízkou aby stála a nahoře nakrojit aby to do ní šlo zasunout :) nebo by šlo nakoupit třeba stojánky na fotky s takovým tím krokodýlkem, to bys mohla hostům nechat na památku třeba.. :-D a co chystám já, moje jmenovka bude trošku větší, formát A6, nebo trošku menší 9x13cm jako fotka, mám nakoupené celofánové pytlíčky a bude to rpostě ležet na talíři společně zabalené i s dárečkem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak třeba se dají koupit takové malé kolíčky, kterými se jmenovka přichytí na skleničku (http://www.svatebnidekorace.cz/62-kol...). Nebo jiná varianta - my budeme mít jmenovky uchycené v malém stříbrném zvonečku (http://www.svatbadekor.cz/svatebni-de...). A nebo se dají koupit takové stojánky za 2 kačky ;-) (http://www.svatbadekor.cz/svatebni-de...). Možností je ale určitě více.
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 ahoj, jak si tak brouzdam po netu inspiracema, tak jsem objevila jednu pěknou pro tebe na jmenovky, co takhle šišky? posílam odkaz,můžeš na to hned mrknout,jak to vypadá .http://www.brautpunkt.de/fotoblog/goldloeckchen/album/do-it-yourself-simple-thinks-that-inspire-m/8183574/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?