Jak je to s nápoji na svatební hostině?

Budeme mít svatební hostinu v Sokolovně na vesnici. Tzn. jídlo od cateringu a pití svoje. Přemýšlíme, jestli nakoupit malá pití (0,2 nebo ,033 l) ve skle - to bude teda o hodně dražší, ale lépe vypadat, nebo normální 2 l flašky Coca Coly, Fanty, Kofoly, džusy atd. Mají si to nalévat sami u nějakého zvláštního stolu z flašek? Nebo máme pití přelévat do džbánů? To by ale třeba ta Kofola vyprchala. A piva lahvová nebo bečku? Čaj a káva se bude samozřejmě vařit v pekle. A jak to udělat s alkoholem? Tchán bude určitě celý večer všechny se slivovicou obcházet, ale budeme mít třeba víno a to máme nechat v original lahvích, nebo přelít do džbánů? A nevíte, kolik toho do rána vypije asi 50 lidí? Myslíte si, že je vhodné mít na pití i normální ochucenou např. Dobrou vodu, nebo se hodí jen Coca Cola atd.?Díky za rady.
Odpovědět
Vino bych nechala v origo flaškach, vodu určo do džbanku, ze zacatku urcite cola, fanta sprite atd v tech 0,33, pak treba večer už by mohly byt ty pet flašky pivo určite bečka a čepovat... mam to sama taky tak nejak namyšlene. No a tvrdy alkohol urcite nejaky koupit i když bude slivovica. a nejakou obsluhu k tem napojum.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít svatbu v sokolovně, jen doufám, že počasí dovolí a budečme moct být venku. S pitím to máme tak, že postupně nakupujeme colu, antu atakový ve dvoulitrovkách. Budeme mí obsluhu, takže ro vždycyk nalijou rovnou z lahví...to samý s pivem, bude bečka a víno taky v sudech...
Odpovědět
Víno bych nechala v origo lahvích, máte-li nějaké slévané, tak do džbánů a na extra stůl a tam ty druhy vína třeba i hezky popsat. nealko si myslím, že pidi lahvičky jsou na nic, pokud je to v sokolovně, co třeba nějaký barel nealka, třeba tý kofoly a taky to točit? príma je třeba i džus s alkoholem, ale zase se lidi rychle opijou:o) A obsluhu to chce, aspoň na to pivo točení atzd., jinak a%t se s nealkem a vínem obslouží ne? Já teda rto asi udělala bych taky takto
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít hostinu v sokolovně. Víno budeme mít lahvové, víc druhů, ať si každý vybere, a necháme to v origo lahvích. Pivo bude stáčené s obsluhou. Nealko kupujeme ve dvoulitrových flaškách, bude samostatný nápojový stůl, kde si budou hosté dolévat. Necháme to ve flaškách, protože jak jsi psala, rozlité by to vyprchalo. Na stolech budou džbány s neperlivou vodou, ledem a citrónem. A máme teda i ochucenou perlivou vodu. Máme i různé druhy alkoholu. A jinak tam bude jedna slečna, co bude sbírat sklo, nosit čisté na nápojový stůl a nosit piva. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Víno bych nechala v origoš lahvích, pivo bych určitě nekupovala lahvové, ale štěně, pokud máte možnost. A džusy, kofoly atd. bych nakoupila v petkách a můžete to třeba rozlít do džbánů. Určitě to nerozlejete všechno naráz do džbánů, ale postupně, takže si myslím, že to nevyprchá.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi vino budem mit stacene rovnou ze sudu takze to resi karafy a vyhodu ze nealko bude v sudu s pipou.Ale i tak bude samotny stul kde si kazdy veme co chce
Odpovědět
Profilova fotka
A nebudete mít obsluhu? My máme nakoupený 2l pití v PET flaškách a bude to rozlívat obsluha, koupím nějaký pěkný brčka a bude. Myslím, že nápoje 0,3l skle se zbytečně prodraží a každýmu bude jedno, jestli to dopije nebo nedopije, nakonec by byla všude spousta nedopitých flašek ... když to zteplá, nebo vyprchají bublinky, proč by to měl ten dotyčný dopíjet, když si může vzít další, vždyť je to zadarmo :-) Teda aspoň tak jsem to na některých svatbách zažila.
Odpovědět
holky kolik by jste koupily tvrdého alkoholu asi pro 40 lidi? budeme mit 2 sudy ( jeden maly v zaloze ) a 15 l vína bíleho a 10 červeného ale nevím kolik vzít tvrdého.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Drahé nevěsty, stále častěji se setkáváme s požadavky na zvýhodněné nápojové balíčky pro večerní svatební oslavy. Chtěly bychom se zeptat na váš názor, co se týče těchto nápojových balíčků. Co by tyto nápoje měly obsahovat a kolik byste za to byly ochotné zaplatit? Preferovaly byste tyto balíčky pro svatební hostinu s rodinou nebo pro večerní svatební oslavu. Na základě vašich názorů vytvoříme nápojové balíčky pro budoucí svatební oslavy v naší restauraci. Děkujeme za veškeré komentáře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?