Jak dlouho trval váš svatební oběd?

Profilova fotka
Kolik chodů měl a pro kolik lidí to bylo? Někde tvrdí, že se vlezeme do hodiny, jinde straší se třemi hodinami....tak jak se v tom pak vyznat :-))
Odpovědět
Profilova fotka
My měli přípitek, předkrm, polévku, hlavní jídlo, bylo nás na obědě 30 a trvalo to tak hodinku a půl, víc určitě ne :)
Odpovědět
tak z nasho neskoreho obeda o 17,00 ci skor skorsej vecere bolo nakoniec 7 hodin. Ludi sme mali 20. Koncili sme kratko pred polnocou. Chod bol jeden hlavny, s predjedlom, hlavnym jedlom pozostavajucim aj z polievky, potom dezert. Neskor sa uz podavalo jedlo formou svedskeho stola, studene misy. Torty a kolace boli k dispozicii tiez formou svedskeho stola. Ale my sme nemali klasika svadbu, bolo to bez tradicii, hudby, tanca. Len posedenie. No a pretiahlo sa trosku. :-D
Odpovědět
Záleží na tom, jak se to pojme. Na svatbě skorošvagrové byl přípitek, několik proslovů (myslím že 3) a potom předkrm, polévka,hlavní jídlo a dezert (dort se krájel až večer) a trvalo to něco přes dvě hodiny. Hostů bylo tak 35. Pak jsem byla na svatbě kde bylo cca 50hostů, k jídlu jen polévka a svíčková, krátky proslov maminky a za půl hodiny bylo hotovo:-D Husté:-) My počítáme na hostinu i s proslovy hodinu a půl až max. 2. a je nás 36. Myslím, že to tak nějak vyjde-záleží na tom, jak se budou otáčet v kuchyni a jak rychle to nanosí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?