Hudba na hostině a po ní

Ahoj všichni...plánujeme svatbu, sice na příští rok, ale chtěla bych mít vše tip ťop x-) takže začínám s předstihem. Mám takovou vizi, že v průběhu hostiny by hrála potichu nějaká hudba a promítali by se někde na zeď / plátno naše fotografie z našeho společného života :) Neměli jste to už některá?Je to drahé? Raději bych firmu než se o to starat sama..přeci jen si to chci užít :)
Odpovědět
@lospavla Hudba ano, ale ty fotky bych možná nechala až po hostině....pokud se půjdete s manželem po hostině fotit, tak ty to promítání vyplní čas, který tam nebudete. Na hostině nám hrála potichoučku hudba, kterou jsme si sami dali na USB a v hotelu to pustili no a večer nám přijela kapela.
Odpovědět
Souhlasím se Simčou, fotografie s hudbou bych nechala na vyplnění času, kdy se normálně lidí trošku "nudí" než se ženich s neěstou vyfotí. Každopádně to je dobrý nápad. Vím, že tu projekci zařuzují na videoshow. cz Sestra tam měla i karaoke, ale o cen moc nevím.
Odpovědět
@radunkam asi máte pravdu, to je rozumnější. Na tu webovku jsem koukala a není to tak hrozné s platbou. Psala jsem jim email, tak se snad domluvíme. Každopádně díky za radu :-) A to karaoke by na svatbě možná taky šlo že?
Odpovědět
Já bych to karaoke klidně zařadila, fotky by byly fajn na vyplnění chvíle bez Vás, ale pak doprovodný program, třeba i pro děti nějaké divadýlko nebo kreslení na tváře :)
Odpovědět
Já jsem to na svatbě už zažila a bylo to bezva, takže neváhejte :)
Odpovědět
Já už jsem něco podobného na svatbě zažila a byla to velká zábava, mám teda namysli to karaoke, bylo to něco jiného a originálního :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?